Overtøj og regntøj

Det er ofte koldt i Danmark – regn og blæst sænker temperaturen og det er vigtigt for både voksne og børn at have den rigtige påklædning på inderst som yderst. Vi har her samlet det bedste til at modstå kulde og regn fra nogle af de mest populære danske børnetøjsmærker.

Mod regnen…

Hummel Rosina er navnet på regnsættet til piger. Regnsættet i pink eller lilla er lavet i en kraftig gummi med fine kontrastvinkler og logo. Den vand- og vindtætte jakke lukkes med lynlås og trykknapper, og bukserne har elastikseler og vindfang i både ærmer og bukseben. Sættet med hætte kan vaskes ved 30 grader og er meget slidstærkt. Et perfekt regnsæt til børnehaven eller turen på legepladsen.

Hummel Rufus er drengeudgaven af Hummel Rosina regnsættet. Den gode kvalitet og de praktiske detaljer går igen i dette regnsæt. Farverne er sort eller turkis, og naturligvis med det karakteristiske Hummel-logo på arme og ben.

Til fødderne er Celavi regnfutter et godt alternativ til gummistøvler, så længe lillemand ikke selv kan gå endnu. De praktiske futter er lavet i et vand- og vindafvisende stof, og nemme at få af og på. En genial opfindelse til klapvognen, hvor gummistøvler kan være klodsede og lidt for nemme for barnet at sparke af.

Og vinden

Selv på solrige dage kan det være koldt i vinden. En softshell-jakke er en god måde at holde vinden ude på, uden at barnet behøver føle sig ’udstoppet’ med mange lag tøj. Småfolks softshell jakke er flere jakker i én: Yderjakken er en klassisk softshell jakke, der er vand- og vindtæt og har fleece på indersiden. Inden i jakken er der en aftagelig vest med hætte, som kan bruges separat i en kølig overgangstid mellem forår og sommer. To jakker i én – det er blot en Småfolks mange lækre overtøjsløsninger.

Se mere i Kids-world.dk‘s store udvalg.