Det er ofte koldt i Danmark – regn og blæst sænker temperaturen og det er vigtigt for både voksne og børn at have den rigtige påklædning på inderst som yderst. Vi har her samlet det bedste til at modstå kulde og regn fra nogle af de mest populære børnetøjsmærker.

Mod snavset…

Børn elsker at lege ude også når der kan være mudret og smattet. Man plejer at sige at kun det bedst er godt nok til ens unger, men alligevel kigger vi ikke altid mod det allerbedste tøj til at lege i til dem. Det er måske fordi vi ikke tænker over det!?
Håndværkere er de voksne der oftest er ude i al slags vind og vejr og de går typisk i vandafvisende bukser, termotøjog de har helt sikkert sikkerhedssko på.

Producenten engelbert strauss, der primært er kendt for at lave sikkerhedssko og arbejdsbukser, har en hel serie af arbejdstøj til børn, som det helt klart er værd at tage et kig på.

Hvorfor skal ens børn ikke have det samme gode tøj som vi bruger til vores håndværkere?

Mod regnen…

Hummel Rosina er navnet på regnsættet til piger. Regnsættet i pink eller lilla er lavet i en kraftig gummi med fine kontrastvinkler og logo. Den vand- og vindtætte jakke lukkes med lynlås og trykknapper, og bukserne har elastikseler og vindfang i både ærmer og bukseben. Sættet med hætte kan vaskes ved 30 grader og er meget slidstærkt. Et perfekt regnsæt til børnehaven eller turen på legepladsen.

Hummel Rufus er drengeudgaven af Hummel Rosina regnsættet. Den gode kvalitet og de praktiske detaljer går igen i dette regnsæt. Farverne er sort eller turkis, og naturligvis med det karakteristiske Hummel-logo på arme og ben.

Til fødderne er Celavi regnfutter et godt alternativ til gummistøvler, så længe lillemand ikke selv kan gå endnu. De praktiske futter er lavet i et vand- og vindafvisende stof, og nemme at få af og på. En genial opfindelse til klapvognen, hvor gummistøvler kan være klodsede og lidt for nemme for barnet at sparke af.

Mod vinden…

Selv på solrige dage kan det være koldt i vinden. En softshell-jakke er en god måde at holde vinden ude på, uden at barnet behøver føle sig ’udstoppet’ med mange lag tøj. Småfolks softshell jakke er flere jakker i én: Yderjakken er en klassisk softshell jakke, der er vand- og vindtæt og har fleece på indersiden. Inden i jakken er der en aftagelig vest med hætte, som kan bruges separat i en kølig overgangstid mellem forår og sommer.