Parasoller og solskærme til klapvogn og barnevogn, læs mere her. 

Fleksibilitet eller stabilitet? Vælg den bedste løsning til din guldklump, når der skal beskyttes mod den varme sol eller det skarpe lys. Barne- eller klapvognen skulle gerne være et trygt og behageligt sted, hvor dit barn kan tage sig en middagslur efter behov.

Stabilt valg

Til både barnevognen, klapvognen og babyautostolen findes en praktisk solskærm fra Dooky, der beskytter mod sol, lys, vind osv. Solskærmen monteres foran åbningen i vognen eller på autostolen og fås i både turkis og pink. På to medfølgende ophængskroge monteres skærmen, når der er brug for det og via velcro justeres højden til vognen eller autostolen – enkelt og effektivt!

Når det bliver tid til middagsluren kan det være svært for en lille størrelse at finde ro, hvis der er en masse nye indtryk omkring barnevognen. Solskærmen lukker af for de mange indtryk og giver en rolig og tryg fornemmelse for dit barn i barnevognen.

 

Bare overalt!

Parasoller er den mere fleksible løsning, når det gælder sol eller lysafskærmning i barnevognen. En parasol passer naturligvis også på både barnevogn, klapvogn og autostole.

Standard diameteren på parasollerne fra både Clipasol og NinaClip er ca. 70 cm, og du finder farver som sort, sand og blå, så parasollen passer til en hvilken som helst vogn eller autostol.

 

Vejrafskærmning er et must i et land som Danmark, hvor året byder på både sol, vind, regn og insekter. Gør barnevognen til et hyggeligt og trygt sted for dit barn, hvor omverdenen nemt kan lukkes mere eller mindre ude med en simpel parasol eller solskærm. Det handler om funktionalitet og enkelthed, når du finder dit foretrukne produkt.

 

Tur til stranden

En tur til stranden med de mindste, kræver foruden badedyr, selvfølgelig også et soltelt. Husk at foruden en god klat solcreme med en høj faktor – så skal der være en mulighed for at dit barn er beskyttet af en parasol eller soltelt foruden en bøllehat.