———-sponseret indhold———-

Har du hørt om healing? Det er kunsten, hvor du får kroppens energi til heale sig selv. Det er hvor en healer udspreder den energi din krop har, ud til steder, hvor det gavner mest. Og det er ikke kun fysisk healing man får. Man kan nemlig også få fjernhealing over telefonen eller via Skype. Dette kan især være nyttig hvis du eller nogen du kender, har depression. Depression kan forhindre mange mennesker i at forlade deres hjem, men med fjernhealing behøver de ikke. De kan få hjælp derhjemme og forhåbentligt langsomt få det bedre og komme ud og i gang.
Healing kan også hjælpe mod allergier. Hvis nu du har høfeber, så behøver du ikke at håndtere med det i så hård en mængde, hvis du opsøger en healer. Healing handler om at komme i fuld balance med din krop. Så hvis din krop er i 100 % balance, så vil den være bedre til at håndtere alle de udfordringer den kan komme ud for. Se det lidt som en ridder, der på vej mod krig. Han vil jo helst være i fuldt beklædt i rustning, så han er bedre klar til de udfordringer han skal imod. På samme måde er healing din krops rustning imod migræne og smerter den må møde.

 

Ifør jer rustningen

Når man starter en familie, så er det ikke længere kun sig selv man skal tænke på, når det kommer til sygdomme. Du vil jo også helst gerne sikre dine børn imod verdenen. Og det er her, healing kan hjælpe. Det kan nemlig fjerne den uvisse frygt for ting som bronkitis, lymfeødem eller i værste tilfælde kræft, da man kan udruste sine børn med det bedste forsvar, deres kroppe kunne have. Så beskyt dig selv og dine familie mod, hvad der måtte komme.