philips-aventAlt du behøver til dit barn! Den rigtige ernæring til din baby er vigtig – og det tager tid. Få hjælp til amning og madning af Philips Avent produkter. Moderne produkter til den moderne mor – det er Philips Avent.

Hjælp til amning

Ammeindlæg er alfa omega, når du ammer. De runde og bløde pads holder BH’en tør og ren. Vælg vaskbare eller engangsammeindlæg fra Philips Avent. De vaskbare fås i pakker à 6 og er ultraabsorberende og bløde. Det børstede bomuld har blonder udvendig, som gør indlæggene pæne under stramtsiddende tøj. På indersiden er der tape, som holder indlæggene på plads under BH’en. Engangs-ammeindlæggene fra Philips Avent fås i pakker med 24 stk.

Philips Avent på tilbud – 20% rabat med denne kode: AD20

Philips Avent brystpumpe

Philips elektroniske og batteridrevne brystpumpe Avent Isis har en indbyggede hukommelse, der fortsætter din pumperytme. Den håndholdte brystpumpe efterligner barnets sutterytme, så din mælkeproduktion stimuleres og du får et bedre mælkeflow. Justerbar sugestyrke og interval. Den lydsvage pumpe er nem og behagelig at bruge, og så behøver du ikke genere barnets søvn med larmen, mens du pumper.

Foretrækker du en 100% lydløs brystpumpe, er Philips Avent Naturel brystpumpe det ideelle valg. Den manuelle brystpumpe har en patenteret bladformet massageanordning, der stimulerer mælkekirtlerne for bedre udmalkning. Den BPA fri plast brystpumpe fungerer effektivt og blidt og er nem at håndtere.

Madning med Philips Avent

philips-avent-brystpumpeMed et Philips Avent startsæt er du klar til den næste fase i madningen af dit barn. Startsættet indeholder 2 stk. 125 ml flasker med tilhørende 1-huls flaskesutter samt 2 stk. 260 ml flasker med 2-huls flaskesutter. En narresut, en flaskerenser og to ekstra 1-huls flaskesutter.

Philips Avent Naturel sutteflasker kan indeholde 260 ml og er lavet i kraftig BPA fri plast. En indbygget Airflex ventil tillader dit barn at kontrollere mælkestrømmen ligesom ved amning. Philips Avent Naturel sutteflasken fås også i en mindre 125 ml størrelse.

Spar tid med flaskehåndteringen…en Philips Avents elektriske flaskevarmer gør arbejdet for dig! Varm mælken hurtigt og effektivt og til den helt rette temperatur, mens du koncentrerer dig om noget andet.

Dampsterilisatoren fra Philips Avent er den anden uundværlige hjælp i din daglige håndtering af flaskerne til den lille. Dampsterilisatoren har plads til 6 Philips Avent sutteflasker og bruges i mikroovnen. Med dampsterilisatoren fra Philips Avent kan du sterilisere hele dagens sutteflasker på én gang. Indholdet forbliver sterilt i op til 24 timer.

Philips Avent på tilbud – 20% rabat med denne kode: AD20

Når barnet skal i gang med lidt mere fast føde er det vigtigt at udstyret er i orden – både for dig og dit barn. Dit barn skal have en god start med brugen af bestik, så det fra begyndelsen bliver en positiv oplevelse at spise med ske eller gaffel. Philips Avent har udviklet en serie med søde motiver af plast og silikone. Et sæt med 2 bløde skeer fra Philips Avent sikrer en blød oplevelse til dit barn, når skeen kommer i barnets mund.

Philips Avent tager hånd om din daglige børnepleje.