sutteflaske-pigeonDen perfekte kombination af forskning og efterspørgsel. Pigeon ved, hvad en mor behøver! Kvalitetsmærket Pigeon fra Japan er specialiseret i pleje til dit barn efter moderne foreskrifter. Produkterne er miljøvenlige og egnede til direkte kontakt til de helt små, ligesom ammeprodukterne til dig selv, gør din hverdag med et ammebarn nemmere.

Til plejen

Vådservietter er uundværlige i den daglige babypleje. Pigeon vådservietter er lavet i en lækker stofkvalitet, der er mere holdbar end papir. Naturligvis fri for parfume og alkohol. Vådservietterne er blide mod huden og skånsom mod miljøet, så du ikke behøver tænke på, hvor mange du bruger. Pigeons populære vådservietter købes i en praktisk pakke med låg, som gør at vådservietterne bevarer fugten og gør dem nemme at have med på farten. Brug vådservietter til alt lige fra puslebordet til køkkenbordet – vådservietter klarer snavset, når du ikke har sæbe og vand i nærheden.

Køb Pigeon produkter, klik her

Pigeons ammeindlæg findes i flere typer. Premium udgaven passer godt til det mindre bryst, Ultra udgaven er til det lidt større bryst. Begge typer ammeindlæg fra Pigeon har vundet bedst i test. De er ultratynde, ultraabsorberende og ultranemme at bruge i hverdagen. Ammeindlæg beskytter din BH og forhindrer lækage på tøjet. Pas på dine yndlings BH’er  – også mens du ammer!

Pigeon til den lille

Sutteflasker fra Pigeon er naturligvis Bisphenol A fri. De er populære pga. den brede hals/ åbning, som gør påfyldning og rengøring nemmere. Den elastiske flaskesutte minder om moderens bryst og passer perfekt til barnets lille mund. Flaskesuttens design forhindrer desuden at barnet sluger luft.

Hvis du er mere til sutteflasker i glas, finder du en god og effektiv udgave hos Pigeon. Flasken kan indeholde op til 160 ml og leveres med den populære elastiske flaskesutte, som forhindrer barnet i at sluge for meget luft. Den vide hals på sutteflasken gør både rengøring og påfyldning lettere.

Køb ekstra flaskesutter til dine sutteflasker fra Pigeon, så du altid har en ren, når du skal bruge det. Flaskesutterne findes i 2-pak og fås i str. S, M, L eller Y til vælling.

Til modermælkserstatning er Pigeons smarte rumindelte beholder genial! Medbring på forhånd afmålt pulver i det ene rum og mix til flydende modermælkerstatning, lige inden det skal bruges. Med Pigeons beholder til modermælkserstatning har du altid nem mad til den lille ved hånden, når I er væk hjemmefra.

Køb Pigeon produkter, klik her

Undgå snottede næser og søvnløse nætter. Næsesugeren fra Pigeon klarer rensningen. Tryk bolden sammen inden den sættes op i næsen, så kommer der et naturligt og blidt sug, som renser næsen uden at beskadige slimhinderne. En blid løsning, når kulden koster snotnæser.

Med den runde spids på Pigeons neglesaks undgår du risikoen for skader på dit barn. Saksen har et kraftigt håndtag og et klassisk design, som får den til at ligge godt i hånden. Sørg for at holde dit barns negle ved lige, så der ikke kommer kradsemærker i ansigtet eller på kroppen, når den lille sover. Pigeon gør det nemt!

Pigeon brystpumper

Er du på udkig efter en brystpumpe, så er Pigeon ligeledes det rette valg. Pigeon laver manuelle og elektriske brystpumper, som opfylder de krav, der stilles til en god og effektiv brystpumpe. For langt de fleste er en brystpumpe uundværlig, da den bruges til at stimulere til mælkedannelse, til udmalkning af overskydende modermælk, hvis der er sår eller revner på brystvorterne, eller hvis man har fået brystbetændelse. Læs meget mere om brystpumper, brystbetændelse og amning på BRYSTPUMPE.DK.