Pippi

Sødt dekorerede stofbleer, body’er med korte ærmer, savlesmæk i alle farver…de gode produkter fra Pippi fortsætter i det uendelige. Blød kvalitet til de mindste – det er Pippi!

Dobbeltvævet kvalitet

Kun den bedste kvalitet er god nok til dit barn. Stofbleer fra Pippi er dobbeltvævet topkvalitet, der kan bruges i den daglige babypleje. Brug stofbleerne til beskyttelse af dit tøj ved gylp og opkast. Brug stofbleerne som et blødt underlag på puslepuden eller brug stofbleerne, når I er på farten, til at tørre baby om munden eller skærme mod sol eller vind i barnevognen. Stofbleer kan bruges til meget andet og mere end blot som bleer.

 

Stofbleerne fra Pippi i børstet bomuld fås i ensfarvet eller mønstret. De måler 70×70 cm og kan naturligvis maskinvaskes. Vælg de ensfarvede stofbleer i lime, turkis, pink, lyserød, hvid, lilla, eller de mønstrede med biler, stjerner eller fugle på hvid baggrund. Eller vælg pakken med de neutrale jordfarver som sort/ hvid.

 

Skal der vand og sæbe til vælger du babyvaskekludene fra Pippi. De små bomuldsvaskeklude er bløde og ideelle til puslebordet eller badet. Vaskekludene fra Pippi fås i klassisk hvid og købes i pakker à 4 stk. Den lette kvalitet og gode vævning sikrer at vaskekludene kan tåle maskinvask igen og igen.

Pippi på kroppen…

Øko-tex bomuld i 100% lækker kvalitet. Bodyer fra Pippi med korte ærmer fås i de mest nuttede mønstre til både drenge og piger. Pigerne får røde og lilla køer på en lysegrøn baggrund, røde og lille knapper på orange baggrund og mørklilla hjerter på lyslilla baggrund – så fås det ikke sødere og mere retro! Til drengene er der naturligvis blå traktorer på grøn baggrund og forskelligt farvede dyr fra zoologisk have på blå baggrund. Til begge køn findes de neutrale bodyer med diskrete jordfarvemønstre på hvid baggrund. De søde kortærmede bodyer fra Pippi er bløde og nemme at tage af og på med trykknapper i skridtet.

 

Savlesmække fra Pippi beskytter babyens tøj i det daglige. De små savlesmække lukkes med en enkelt trykknap i nakken og fås i de skønne farver: Lyslilla, hvid, mørklilla, pink, lyserød, mørk pink, turkis, lyseblå, blå, brun, lime og sort – noget til enhver smag! Kraftig kvalitet med plastindlæg, så savlesmækkene ikke bliver våde bagpå.

 

Pippi Øko-tex heldragt har lange ærmer og fødder. Søde retromønstre til både drenge og piger. Den gode kvalitet og den praktiske gennemknappede dragt kan bruges både i dag- og nattetimerne som natdragt. Str. 50 – 98.

Ikke kun de små kan nyde godt af Pippis gode kvalitet på kroppen. Ammeindlæg  fra Pippi i 100% uld er den blødeste kontakt til dit bryst. Undgå lækage på dine BH’er og dit tøj – brug ammeindlæg i det daglige. Ammeindlæggene fra Pippi kan håndvaskes med mild sæbe og bruges igen og igen. Fås i str. S, M og L.

 

Vælg det bedste til dig og dit barn i den søde tid med småfolk. Pippi – kvalitet, vi alle kender…se mere om de enkelte produkter under hver kategori og læs om Pippi på producentens hjemmeside her.