—–sponseret indhold—–

En bil til eventyr med familien. En bil til vigtige møder med firmaet. En bil til at drøne på ferie, når solen står højt, og eventyrlysten kilder helt ud i fingerspidserne. At have egen bil er kirsebærret på livets top, fordi den tilbyder en fantastik frihed.

 

Når bildrømmen ødelægger økonomien

Alligevel oplever mange, at friheden sættes på prøve, når bildrømmen efterlader et solidt aftryk på pengepungen. Grøn afgift, benzin, forsikring, sommerdæk, vinterdæk, bilsyn, rustbeskyttelse, serviceeftersyn og eventuelle reparationer. Forudsete og uforudsete udgifter rammer dig hver eneste måned og udfordrer ideen om at være en fri og bekymringsløs bilejer.

 

Din bil falder hurtigt i værdi

Som nybagt bilejer er det svært at se ulemperne ved den nyankomne frihed. Derfor er det vigtigt at sætte sig ind i herlighederne, inden du går ud og lægger pengene. Det er meget vanskeligt at komme med eksakte tal på bilens værditab, fordi det afhænger af den specifikke model, markedets aktuelle modeller, fremtidige afgiftsformer, modeluner, udbyd og efterspørgsel. Som en tommelfingerregel skal du vide, at din bil mister cirka 20 procent af værdien allerede det første år. De næste par år vil den årligt miste lidt mindre end 20 procent af værdien, og efter flot fire år vil værdien af din forholdsvis nye bil være reduceret med 50 procent. Værditabet på bilen er derfor den absolut største post i dit bilbudget.

 

Mange vælger privatleasing

Vi er mange, som drømmer om friheden ved en bil. Samtidig er vi mange, som fumler med økonomiske spekulationer, og som ser det irrationelle i bevidst at investere i et stort værditab. Derfor begynder attraktive leasingaftaler at vinde sit indpas på det ganske danske land. Leasingselskabet står uforbeholdent for garanti og service. Du kender dine månedlige udgifter. Udbetalingen, en engangsydelse, er væsentlig lavere, end hvis du køber din egen bil. Du har mulighed for at skifte bil oftere, så du kan lease den praktiske feriebil i din sommerferie, den adrætte luksusbil til dine kundemøder eller måske den pålidelige familiebil til både ungerne, vovsen og fest på bagsædet. Desuden undgår du at stå for en salgsproces, når du ikke ønsker bilen længere – i stedet kan du bare aflevere den hos dit leasingselskab.

 

BMW er et kirsebær på toppen

BMW er et kirsebær på toppen, når det kommer til både business og pleasure – og sådan har det været siden den tyske motor- og bilfabrikant blev grundlagt i 1916. BMW producerer over en million biler hvert eneste år, og udbuddet og efterspørgslen taler for sig selv. Mærket er blandt de mest populære på international plan, blandt andet fordi det er skabt af stolte detaljeryttere inden for både funktionalitet, kvalitet, komfort og design. Fire vigtige faktorer, som skal gå hånd i hånd, når du skal lease en bil.

 

Sikre leasingvilkår hos Linderoth

Bekymringsløs tillid er helt essentiel, når du skal finde dit leasingselskab. Det er vigtigt, at leasingvilkårene er gode – ellers har friheden og fleksibiliteten ved leasing ikke nogen værdi. Linderoth er et dedikeret bilhus, hvor grundlæggeren Bjarke og medejeren Ermin står i spidsen for service og kvalitet i topklasse. Bilhuset har 30 års erfaring som bilforhandler og leverer altid attraktive vilkår, solid kvalitet og tillidsfuld rådgivning. Drømmer du om en BMW, Audi, Mercedes, VW og Volvo? Hos Linderoth kan du vælge frit fra hylden, og samtidig er der rig mulighed for senere at udskifte bilen med en anden model. Ved leasing tilbyder bilhuset en god service- og reparationsaftale, og hvis du skal bruge din bil både privat og i forbindelse med dit erhverv, kan Linderoth sammensætte en attraktiv splitleasingsaftale. Således kan du bruge bilen i både privat regi og i erhvervsregi – samtidig slipper du for den dyre firmabilbeskatning.