Trænger I til at prøve noget nyt i familien? Så kunne padeltennis i Århus være en idé

Det er vigtigt at bruge tid sammen som familie – særligt i en børnefamilie, hvor hverdagen er travl. Det kan dog også være en udfordring at blive ved med at finde på aktiviteter, som både er interessante for voksne og børn. I weekenden er der som regel god tid til at være sammen og tage på udflugt, men hvis I er blevet trætte af de gængse aktiviteter som ture ud at gå, i svømmehallen, zoologisk have, biografen eller andre aktiviteter i den dur, kunne padeltennis være en tiltrængt og anderledes aktivitet, som egner sig til hele familien.

Padeltennis kombinerer det bedste fra squash og tennis, og så er det en nem sport at lære at kende og komme i gang med. Det kræver bare, at I booker en bane hos et center, der udbyder padeltennis, og når I er omklædte og har sat jer ind i reglerne, er I klar til at komme i gang.

Padeltennis: Motion på den sjove måde

Selvom boldspil kan virke skræmmende for nogen, er der ingen grund til at frygte padeltennis. Det er nemlig en sjov form for motion, som er nemmere at sætte sig ind i end badminton, tennis og squash. Man spiller typisk to og to sammen på en indrammet bane med et net i midten, hvor det gælder om at få så mange point som muligt. Hver spiller har en særlig padelketsjer, som bruges til at ramme bolden med og skyde den over på modstanderens bane.

Er I for eksempel to voksne og to børn i skolealderen i familien, er I det perfekte antal til et spil padeltennis. Er I flere personer i familien eller to familier, der er gået sammen om en bane, kan I lave forskellige hold, som skiftes til at spille, og dermed lave en turnering ud af spillet. Børn kan også være med, så længe de har en god føling med ketsjeren. Padeltennis egner sig til alle niveauer, og man behøver ikke være god til sport for at kunne spille med.

Det vigtigste er at have det sjovt, og det får I med garanti, hvis I booker en bane til en omgang padeltennis i Århus. Hos Aarhus Padeltennis kan I leje ketsjere og købe bolde, og I får jeres egen bane adskilt fra de andre padeltennisspillere. God kamp!