pusle og plejeDen bedste tid er den, hvor du og dit barn har fred og ro til den daglige pleje. Det er kvalitetstiden, hvor jeres forhold styrkes og dit barn mærker dit nærvær mere end på noget andet tidspunkt. Det er tiden, hvor alt bare skal være ukompliceret og enkelt. Med det rette udstyr fra Klodsmajor er du sikret en problemfri kvalitetstid med dit barn på puslebordet.

Til dig og dit barn

Både du og dit barn er hovedpersoner i den daglige pleje. Din pleje og komfort afspejler sig direkte i dit barns velbefindende og du har brug for det rette udstyr såvel som dit barn har brug for den rette pleje.

Når du ammer opstår der automatisk nogle daglige rutiner, hvor du har brug for ting som ammeindlæg, en effektiv brystpumpe og en behagelig ammepude. Det betaler sig at vælge det rette, så du undgår gener i ammeperioden og sikrer dig en effektiv udtømning af det dyrbare mælk til dit barn. Vælg mellem gode produkter, der testet og nøje udvalgt for at gøre en skøn tid skønnere for dig og dit barn.

Billigste babyudstyr – 20% rabat med denne kode: AD20

På farten er pusletasken uundværlig. Altid alt du skal bruge lige ved hånden i en praktisk taske med flere funktioner – til både mor og far – uden at du behøver gå på kompromis med din tøjstil. En pusletaske, der kan bruges som en rigtig taske, når pusleperioden er overstået, det må da være optimalt?

Senere når spisetid bliver til noget, der forgår med bestik og tallerken ved køkkenbordet, så er der ingen grænser for hvilke udfordringer lillemand kan komme ud for, når kunsten at jonglere med bestik og tallerken skal læres. Hjælp den lille på vej med det rette værktøj – ergonomisk bestik, praktiske kopper og stabile tallerkner er blot nogle af de mange muligheder i Klodsmajors store univers af grej til den udfordrende spisetid.

I hverdagen…

Hygiejnen skal være i orden og hyggen på plads, når en hverdag med småbørn skal køre på skinner. Et badekar er et must, men hvilket passer bedst til jer? Er I til det traditionelle hvide? Eller et funky orange, der kan klappes sammen? Og hvad med blespanden… en ordentlig blespand mindsker lugtgener og bakterier. Kan I undvære det?

Når dit barn selv skal lære kunsten at gå på toilet, finder du et stort udvalg af potter, toiletsæder og skamler, så alle stadier gøres så let som en leg for dig og dit barn. Udvikling skal være sjov og naturlig – det bliver en smal sag med det rette udstyr fra Klodsmajor.