puslepude”Bare den hyggeligste tid på dagen”, synes de fleste – både børn og forældre. Tiden på puslepuden er tiden, hvor der bliver skabt nærhed, og hvor den lille kan nyde din fulde opmærksomhed. Komforten skal være i orden, og så skal æstetik og praktik helst være to sider af samme sag, når det gælder puslepuder.

Alle kvalitetsmærker

Klodsmajor.dk har naturligvis alle kvalitetsmærkerne inden for puslepuder også kaldet puslehynder og ammepuder – du behøver blot vælge farve og mønster. U’sit tilbyder moderne ensfarvede puslepuder i trendy farver som lime, sort, pink, turkis eller lilla. Puslepuderne fra de kendte Småfolk mister aldrig deres popularitet med de skønne æblermønstre i dejlige farver. Smallstuff og Sebra er også med blandt favoritterne med både ensfarvede og mønstrede puslehynder til enhver smag. Med det store udvalg kan det være svært at vælge, så lad os give dig en hjælpende hånd…

Billige puslepuder – de kan købes HER

Hvilken puslepude skal jeg vælge?

Start med at tænke i farver. Er du til de ’varme’ eller ’kolde’ farver? Med andre ord er du til de røde/gule/orange/pink farver? Eller er du til de blå/grønne/sorte/mørklilla/grå farver? Heldigvis er vi ikke længere slave af de to overordnede kategorier: Drenge- eller pigefarver. Alle børn bruger alle farver, og ikke ret mange andre farver end måske pink betragtes længere som kønsbestemte. Det giver dig frie hænder til at vælge præcis den eller de farver, som du kan lide og som passer ind med resten af børneværelsets farver.

Dernæst er det et relevant spørgsmål at stille sig selv det næste spørgsmål: Er jeg mest til en ensfarvet eller en mønstret puslehynde? Ensfarvede puslepuder giver større frihed til at supplere med mønstrede stofbleer eller andet mønstret tilbehør omkring puslepuden, mens en mønstret puslepude kan være lidt mere spændende for den lille, idet der altid er noget at kigge på og måske en genkendelses glæde.

Det sidste du skal afgøre med dig selv, når du skal vælge en puslehynde, er hvilken type mønster betrækket skal have – hvis du altså ønsker en mønstret puslepude. Der er dyr, som uglerne fra Sebra, der er stjerner fra Smallstuff, eller de forskellige farvekombinationer af æbler fra Småfolk. Hvad ville din lille øjesten glædes over at kigge på hver dag i de hyggelige stunder på puslepuden?