puslespilDer er intet som at finde den sidste brik i puslespillet! Men puslespil behøver ikke være store, komplicerede projekter med tusindvis af brikker – Klodsmajor.dk har puslespil til små børn i alle aldre.

De traditionelle…

Kaj & Andrea, Bamse & Kylling…du finder alle de kendte og elskede børnetv-figurer i puslespilsform hos Klodsmajor.dk. Når Kaj for eksempel spiller fodbold, så foregår det på 24 brikker i målene 30 x 42 cm. Brikkerne er i en god str. for mindre børn, når de skal gribe om brikkerne.

Alt i puslespil – 20% rabat med denne kode: AD20

Djeco har puslespil i flotte figurformede æsker med prinsesse-, pirat-, ridder- eller ballerinamotiv. Mens de lidt mindre børn kan more sig med knoppuslespil fra Hape eller Goki. Du finder puslespil til børn i alle aldre hos Klodsmajor– god underholdning for hele familien.

Og andre spil

Djeco vendespil er sjov underholdning for både dig og dit barn. De store brikker med sjove motiver af forskellige dyr lægges ud med bagsiden opad, og den brik der vendes skal efterfølgende have fundet sin identiske ’makker’ på en af de andre brikker. Spillet gavner dit barns evne til at genkende motiver og bruge sin finmotorik til at vende brikkerne. Det er 100% kvalitetstid til dig og dit barn.

Dan Spils klassiske billedlotteri eller memospil er gengangere i hver generation – spil spillene med dit barn, som du selv spillede med dine forældre som barn. Alle generationer elsker dem og de er ganske enkelt kommet for at blive!

Fra 2 års alderen kan børn udfordre deres finmotorik yderligere med Hape magnetbaner. De lukkede træbaner med magnetisk kugle og tilhørende magnetpen kræver at børn bruger deres finmotoriske evner til at føre kuglen hele vejen gennem banen. Vælg mellem motiv med tog og sommerfugl – begge i glade farver og børnevenligt trædesign.

Klodsmajors univers af puslespil og underholdning indeholder timevis af sjov og udvikling til dit barn.