Aldrig gå ned på gear! Et udtryk inden for sport, som kan føres direkte over til hverdagen med den lille. Det gør en stor forskel at have det rette udstyr, så den daglige pleje bliver nemmere og så praktisk som mulig.

Med på farten…

Rutinerne forbliver de samme med et spædbarn, uanset om I er på farten eller derhjemme. Hjemme har de fleste indrettet sig, så alt er, hvor det skal være til den daglige pleje. Men på farten er det ofte noget andet – man er ikke altid i nærheden af et puslebord eller et sted, hvor den lille kan bades, og det kan være svært at omdanne et andet hjem eller et hotel til et spædbørnsvenligt sted blot for et kort besøg.

Basson har heldigvis en genial løsning: Et foldbart puslestativ! Det praktiske puslestativ er kort sagt et puslebord med både hylde, skuffe og hoved-/ halefad, som du kan tage med overalt. En elegant og smart løsning, som du naturligvis også kan bruge derhjemme, hvis du ønsker frihed til at pusle flere steder i hjemmet. På en hylde under puslepladen kan du sætte pusletasken eller lægge håndklædet. I en kurv på siden af puslestativet kan du lægge bleerne og vådservietterne, og det medfølgende hoved-/ halefad kan monteres på siden af puslestativet, så det kommer op i en god arbejdshøjde.

…og derhjemme

Til den hyggelige stund på puslebordet derhjemme byder både Basson og Bebejou på hoved-/ halefad i klassisk hvid med to separate rum til vand og en fordybning i mellem til vaskekluden eller svampen. Ikke til at undvære i det daglige og nem at tage med, hvis I skal overnatte andre steder.

Både derhjemme og på farten er Liberos engangspusleunderlag perfekte til pusletiden. De bløde, hudvenlige underlag er lige til at smide ud, når de er brugte, så du altid har et nyt og rent pusleunderlag klar til næste gang, der skal skiftes ble. En praktisk pakke med 6 stk. gør den nem at have liggende ved puslebordet eller at have med i pusletasken. Det behøver ikke medføre en masse vask og ubehag at have en rent pusleunderlag klar til hver bleskift – det klarer Libero!

Brug den værdifulde tid på puslebordet til hygge og omsorg i stedet for praktik – Hvis du har det rette udstyr til puslebordet, så du skal bruge mindre tid på det praktiske.