Hygge kan man aldrig få for meget af – og slet ikke i børneværelset. Der er det, der pynter, og så er der det, der luner… du finder det hele hos Babysverden, tjek det store udvalg!

Det lune…

Et babytæppe – i fleece eller bomuld – er uundværligt både derhjemme og på farten. Fleece luner og slutter helt tæt, når der er kulde eller vind, perfekt på farten. Helsetæpperne i bomuld fra Babydan er hulmønstrede, så middagsluren på selv lune sommerdage kan foregå under et hyggeligt tæppe.

BabyDans striktæppe kan købes

Smallstuffs hæklede barnevognstæpper går aldrig af mode! Med målene 75×85 er det tilpas lille til barnevognen eller som barnets egen plaid på børneværelset. Naturligvis 100% bomuld og stribet i røde eller blå farver – et bevis på at hygge og stil sagtens kan gå hånd i hånd.

Smallstuffs produkter kan købes her

Et stort, lækkert, langhåret lammeskind… det må man have. Som bund i barnevognen eller autostolen er der altid en lun basis, der holder både træk og kulde væk. Og på gulvet er lammeskindet en hyggelig legeplads. Lammeskind er naturens bedste bud på hygge og varme.

 

Pynt værelset!

Hils på Holly, Lulu og Vera – skønne dukkeformede puder, til leg, hygge og charmerende pynt på børneværelset. De fantastiske puder fra Sebra kombinerer det bedste fra to verdener: Pudens blødhed og dukkernes sjov.

Smallstuff byder på både stjerner og striber i klassiske pyntepuder til børneværelset. De flotte strikpuder i røde, blå og lilla nuancer måler 30×70 og har naturfyld af dun og småfjer – ideel til både børn og voksne, der trænger til en pude i ryggen under leg eller godnatlæsning.

Smallstuffs produkter kan købes her

Da det meste leg foregår på gulvet, må man ikke glemme et godt tæppe til at lune nedefra. De cirkelformede tæpper i dejlige multifarvede striber fra Smallstuff passer til ethvert børneværelse. Diameteren er 120 cm og stribemønstrene utallige. Vælg f.eks. et med en stor stjerne i midten – det giver et godt fokuspunkt i børneværelset og kan bruges til både drenge og piger.