Varme og nattesøvn – det er vigtigt for de små. Den bedste kvalitet finder du hos Quilts of Denmark. Baby- og juniordyner og puder.

Pure & Care

Hold den lille varm hele året – inde som ude. Med de varme puder og dyner fra Quilts of Denmark er du sikker på den bedste søvn til dit barn. I samarbejde med Astma og Allergi Forbundet Danmark har Quilts of Denmark udviklet en ny serie af dyner og puder til de mindste. Serien hedder Pure & Care og er uden optisk hvid, formaldehyd, parfume eller andre skadelige, kemiske stoffer. Dyner og puderne i serien er med andre ord sikret mod udvikling af allergier og åndedrætsbesvær. Vår af 100% bomuld, fyld af edderdunslignende moskusdun i 1. klasses kvalitet med høj bæreevne og isolering. Babydundynen og puden kan naturligvis maskinvaskes ved 60 grader og er kontrolleret efter de højeste internationale standarder – Nomite, Øko-tex og CXX16S60.

Quilts of Denmark kender vigtigheden af en god nats søvn – både for de store og de små – og så handler det om at skåne de små for de mange kemiske stoffer, der findes i nutiden. Du risikerer intet og får alt med puder og dyner til de små fra Quilts of Denmark. Gå ikke på kompromis, når det gælder dit barn! Brug dyner og puder fra Quilts of Denmark i vuggen, i barnesengen eller i barnevognen – dynerne holder dit barn varm året rundt på en naturlig måde. De gode dun og den hudvenlige vår garanterer mod allergi eller anden irritation. Dit barns hud er sart – pas godt på den fra begyndelsen.

Coop.dk har et bredt sortiment af Quilts of Denmark produkter her

Vælg Quilts of Denmark

Når det skal være godt – skal det være Quilts of Denmark. Luxe Gold Special serien fra Quilts of Denmark fås i både babystørrelse og juniorstørrelse. Vår af Campric  og fyld af gåsedun – ultimativt luksus! Med en bæreevne på 12 og vaskbar ved 60 grader er Luxe Gold Special dynen og puden fra Quilts of Denmark et fornuftigt valg, der holder. Alle produkter fra Quilts of Denmark er kontrolleret efter Nomite, Øko-tex og CXX16S60, som er internationale standarder. Intet er skjult, intet er overladt til tilfældighederne og intet er ugennemtænkt hos produkterne fra Quilts of Denmark.

Fordi du går op i dit barns sundhed og fordi du går op i, hvilken verden vi efterlader til vores børn, vælger du Quilts of Denmark. Med certifikat fra Nomite vælger du et produkt uden støvmider, så du undgår udvikling eller forværring af husstøvmideallergi. Quilts of Denmark er ikke kun certificeret af Nomite, de samarbejder løbende med Astma og Allergi Forbundet Danmark omkring innovative løsninger til det bedste resultat. Der bliver kun brugt de bedste råvarer i produktionen af dyner og puder til de mindste hos Quilts of Denmark, og det har firmaet vundet flere priser for. Stol trygt på Quilts of Denmark, når du skal sørge for varme og god søvn til den lille.

Se mere om de enkelte produkter under hver kategori og læs om Quilts of Denmark på producentens hjemmeside her.

Bedste priser for Viagra i Europa: