ranglerDe små ’raslere’ som dit barn elsker at lege med – men rangler har mange flere funktioner end blot underholdning for dit barn. Rangler udvikler dit barns motorik og findes i kombiudgaver med bl.a. bideringe. Klodsmajors udvalg består af innovative og funktionelle rangler til den moderne baby.

Dem med indhold…

Bløde bolde med integrerede rangler som de super populære Oballs. Ranglen ringer med en lille bjælde, når bolden rystes eller trilles med, og de søde ranglebolde fås i både lyseblå og lyserøde farver. Brug bolden i trilleleg med dit barn, eller lad barnet selv udforske den med hænder og mund. Forskellige typer stof uden på bolden stimulerer dit barns følesans og nysgerrighed efter at afprøve. Oball har vundet flere priser for bedste og mest innovative rangler, og du finder hele udvalget, klik her.

Bedste rangler – 20% rabat med denne kode: AD20

En anden klassiker inden for rangler er bjælderanglen fra Brio. Bjælden i det lille runde ’træbur’, der kan både trille og stå selv, er blevet et ikon inden for legetøj til de mindste. Du finder både den oprindelige farvekombination af rød, blå, gul og grøn og den nyere udgave i ensfarvet trendy hvid, sort, pink eller lime.

Djeco Shaker er en ny type rangle, der vinder hastigt frem blandt moderne børnefamilier. Ranglen er formet som en gennemsigtig cylinder med multifarvede kugler inden i. Kuglerne ryger frem og tilbage i ranglen, når den rystes og skaber en fin rislende lyd, når de arbejder sig gennem de små blomsterformede forhindringer i cylinderen. Innovativt og trendy design!

Til hænderne

Håndledsrangler sættes på barnets håndled til stor morskab for de mindste børn. Prydet med skønne farver og sjove figurer er der garanteret mange timers underholdning med håndledsrangler fra populære mærker som Lamaze og Lilliputiens. Forskelligt materiale giver sjove lyde og mærkes interessant for et lille barn, der udforsker alt i verden for første gang.

Bedste rangler – 20% rabat med denne kode: AD20

Sassy kombinerer ranglefunktionen med bideringsfunktionen i efterspurgte rangler som Flip Grib og Polka Dot. Fine mønstre, dejlige farver og søde dyr kigger ud på barnet fra den gennemsigtige raslekugle, mens gummiringene lindrer ømme eller kløende gummer