”Der findes ikke dårligt vejr, der findes kun dårligt påklædning”…siger nogen. Dette gælder også barnevognen. Et barn har godt af frisk luft, men i Danmark skal vi altid være forberedt på både regn, vind og insekter.

 

Når det regner…

Et regnslag kan bruges til mere end blot regnvejr. Vind og træk er to konstante fjender, når dit barn opholder sig i barnevognen. Selv på de fineste solskinsdage kan vinden sænke temperaturen med flere grader, og træk kan forekomme når som helst. Med et regnslag er dit barn og barnevognen ikke blot beskyttet mod regn og fugtige dage, vind og træk kan holdes ude så en solskinsdag også kan blive en lun dag.

Uanset om du er til klare eller klassiske farver, ensfarvet eller mønstret, så kan du finde et regnslag på nettet eller i en butik. Der er mange forskellige udgaver:
Gaia & Ko er som altid klar med skønne farver og søde mønstre – vælg mellem grøn scooter, blå swirl eller lille paddehat. Også Sebra og Småfolk har både fantasiske farver og mønstre på repetoiret, så der er ingen undskyldning for ikke at finde det helt rigtige regnslag.

Brug regnslaget når dit barn skal have sin middagslur i barnevognen eller når de mange indtryk fra omverdenen trænger til at blive lukket lidt ude.

Find regnslag hos Mammashop.dk her

Væk med smådyr!

En god beskyttelse handler naturligvis også om at holde insekter og smådyr ude af barnevognen. Særligt når barnet sover, er et insektnet uundværligt. Står barnevognen alene i haven eller på altanen kan insektnettet også tjene det formål at holde katte ude af barnevognen.

Hos Babydan kombineres regnslag med insektnet, så du har 2-i-1 og alle deres insektnet kan også bruges til klapvognen. Giv dit barn lidt sødt at kigge på med insektnet fra Smallstuff eller Vanilla med dekorationer som blomster, stjerner eller dinosaurusser. Det er sødt, det er effektivt!

Find regnslag hos Mammashop.dk her