Lige til børnehaven eller ferien – en rygsæk er en genial måde for børn at få tøj eller legetøj med på farten. En rygsæk er nem for et barn at have på, uden at den skader eller hæmmer barnets fysiologiske udvikling. Derudover så elsker de fleste børn tanken om at kunne bære sine ting selv, hvilket rygsække i børnestørrelse gør muligt.

 

Praktisk til hverdag

Til dagligt skal rutinen fungere optimalt for en småbørnsfamilie – også på farten. Med dit barns egen rygsæk er tasken altid pakket og klar med ekstra tøj til vuggestuen eller madpakken til børnehaven. Rygsække til børn er typisk funktionelt udformet med sidelommer til drikkedunken, en central forlomme til vanterne og et stort hovedrum, der kan lukkes tæt med en lynlås.

Når ungernes fritidsaktiviteter skal passes, kræver det en god praktisk taske til fodboldtøjet, svømmetøjet eller andet. Når aktiviteterne ligger i forlængelse af skole eller arbejde, hjælper det, hvis tasken er klar, når I skal ud ad døren. Praktiske fritidstasker fås i et hav af modeller og typer, men typisk er de udstyret med flere rum, stropper og klikspænder, der gør dem nemme at bære og funktionelle i brug til forskellige formål i hverdagen.

 

… og på fridage

Når ferien står for døren og skal tasken pakkes – det gælder også for børnene. Pak barnets egen taske til bilen, flyet eller toget, så legetøj, madpakken eller skiftetøjet altid er lige ved hånden. Med en rygsæk har barnet mulighed for selv at bære sin egen taske på rejsen og dermed føle sig som en af ’de store’, der selv bærer sin bagage. Vælg en rygsæk, der passer til dit barns str., så vægten ikke bliver for tung.

Uanset om sommerferien står på rejse eller hygge derhjemme, foregår der ofte flere udflugter end resten af året – til stranden, i forlystelsesparker, på picnic eller bare en tur på cykel. Alt efter hvor store børnene er, så er det altid en god idé at være forberedt med lidt skiftetøj, en varm trøje, solcreme eller lidt snacks til de sultne maver. Perfekt til sommerens udflugter eller den daglige tur i børnehaven.