sassyLegetøj der udvikler og sætter fantasien i gang. Der er tænkt på udviklingen fra barnets perspektiv, når du vælger produkter fra Sassy.Legetøj i stærke farver og stimulerende design.

Stimulerende Sassy legetøj

Sassy er den første producent, der fremstiller babylegetøj helt uden brug af maling. Legetøjet er udviklet med tanke på barnets motoriske og sanselige udvikling, og så stimulerer det til leg!

Bedste og billigste legetøj på tilbud

Boldsættet fra Sassy – Big & Small Chrime Ball – er en genial motivation og nogle spændende stykker legetøj til barnet, der lige har lært eller er i gang med at lære at sidde selv. De to bløde tekstilbolde med bjælder i er lavet i skønne farver med forskellige mønstre. De to bolde har en diameter på hhv. 9 og 12 cm, så de er store nok til at barnet kan gribe fat i dem og små nok til at barnet selv kan løfte dem. Tril med boldene, mens du sidder overfor dit barn. Lad barnet opleve glæden ved at have hænderne fri til leg, ved at sidde i stedet for at kravle eller ligge ned.

Sassy Bilvask byder på sjov i badet. Scrub-a-dub Carwash sættet indeholder en flydende base med forskellige aktiviteter samt 3 biler. De 3 forskellige biler kan strinte eller hældes med, så badevandet bliver en sjov kilde til leg. Skønne farver og 100% giftfri plast gør Sassys Bilvask til det perfekte legetøj i badet.

Udvikling med Sassy

Et aktivitetstæppe er efterhånden blevet et must i ethvert hjem med babyer, men der er forskel på, hvilket du vælger. Sassy Developmental Playmat er et legetæppe, hvor der er tænkt fremad. Det farverige legetæppe er fyldt med mønstre, der animerer barnet til at bevæge sig rundt for at kigge på motiverne.

Der er bøjler på kryds over tæppet med 6 forskellige ophæng, som udvikler og stimulerer barnet. Ophængene laver lyder og udfordrer følesansen, idet de rasler, knitrer, genspejler og kan bides i. Bøjlerne over tæppet er aftagelige, så legetæppet er nemt at have med på farten, eller så det kan bruges som et hyggeligt underlag, når barnet bliver større. Legetæppet fra Sassy kan vaskes i maskinen og anbefales til alderen 0-6 mdr.

Bedste og billigste legetøj på tilbud

sassy-spejlBørn vil gerne have forældrenes spændende ting som mobiltelefonen og nøglerne, men de er naturligvis for farlige for et lille barn at lege med. Så hvorfor ikke give den lille sit eget nøglebundt? Et helt ufarligt og stimulerende stykke legetøj til børn fra 3 mdr. Sassy Click Clack Keys er et lille farverigt nøglebundt i fantastiske farver og mønstre.

Nøglebundet er lavet i giftfrit plast og har forskellige funktioner, der udfordrer dit barns nysgerrighed og motorik. Tre ovale brikker med et aftryk af en nøgle i hver sin farve: Lime, turkis og pink med en sort/ hvidstribet nøglering med 3 indbyggede kugler i samme farver som nøglerne. Størrelsen 20 x 7 x 6 cm. sikrer, at sættet er stort nok for små børnefingre og lette nok at løfte for små børn. Sassy har tænkt på det hele!