sebraLækkert dansk design – retromønstre på moderne børneting. Sebra handler om en verden af tilbehør til børn. Find alt du behøver og mere til fra danske Sebra, som er et af mødrenes absolutte favorit brands, når det gælder produkter til børn.

Det kendte designmønster…

…går igen på alle Sebras produkter. De søde mønstre og de glade farver er klassiske og nyskabende på én gang. Børnene elsker det, forældre nyder det.

Sebra på tilbud – 20% rabat med denne kode: AD20

Ammepuderne fra Sebra er lavet i økologisk bomuld med et skønt retromønster i blå og turkise farver eller i pink og lilla farver. Betrækket på ammepuden er aftageligt og vaskbart. Matchende til ammepuden fra Sebra findes stofbleer i samme fine designmønster. Stofbleer kan bruges til mange forskellige ting i den daglige pleje af din baby – vælg et af de flotte designs fra Sebra.

Til underholdningen af den lille findes der mange forskellige muligheder i Sebras store kollektion af legetøj. Den hæklede musikuro med facon som en racerbil i rød eller blå har praktisk påsyet velkrobånd ,som gør uroen nem at montere på tremmesengen eller i barnevognen.

Sebra er meget ting

Hav udstyret i orden, når den lille skal til at lære selv at spise. Sebras populære serie af tallerkner, kopper og bestik dækker ethvert behov omkring køkkenbordet i det daglige.

sebra-produkterVælg mellem dybe, flade og rumdelte tallerkner i de fantastiske mønstre og farveserier fra Sebra. Hver tallerken har forskellige mønstre på indersiden, ydersiden og i bunden – alt sammen inden for den valgte farveserie: Lilla eller blå. Den praktiske kop med hank er lav og bred for bedre stabilitet og matcher naturligvis resten af Sebraserien.

Til at spise med har Sebra udviklet det yndige lille spisesæt i lilla/ pink eller blå/ turkise farver. Sættet består af kniv, gaffel og ske med hver sit ensfarvede skaft. Skafterne er organisk svungne, så de ligger godt og naturligt i små børns hænder. Giv dit barn en nem start på selv at spise.

Er I på farten, skal der mad og drikke med. Drikkedunk og madkasse i matchende design sikrer en god opbevaring, der er nem at åbne, også for barnet selv. Der findes forskellige motiver til sættet i både ’drenge-’ og ’pigefarver’

En praktisk måde at opbevare alle de fine tegninger fra børnene på, er i de smarte arkivmapper med lækkert Sebra retromønster på. Vælg mellem den klassiske arkivmappestørrelse eller den nye, lidt slankere, udgave. Arkivmappen kan bruges til at sortere tegningerne efter type, årgang eller navn, hvis den bruges til flere børn..

Sebra på tilbud – 20% rabat med denne kode: AD20

Sebra Stabelkasser med fine retro-inspirerede motiver af skovens dyr er en anden spændende distraktion for de helt små. Kasserne har alle forskellige størrelser og forskellige motiver og kan stables eller sættes ind i hinanden. Flere af kasserne har desuden tal på siden, så barnet allerede fra helt lille kan vænne sig til faconen på tal.

Sov med Sebra

Til børneværelset byder Sebra på smukke sengetøj i både baby, junior og endda dukkestørrelse. Sengesættene fås i forskellige farver inden for de forskellige designserier, og er alle naturligvis lavet af økologisk bomuld i bedste kvalitet. Der findes næppe nogen dreng eller pige, som ikke vil elske at putte med Sebras super bløde og komfortable baby eller junior sengetøj!