————Annoncør betalt indhold————

Et hjem kan være en risikofyldt verden for en lille størrelse… skarpe kanter, skabe og skuffer hvor små fingre kan komme i klemme eller vinduer, man kan falde ud af. Det er en nødvendighed med sikkerhed i et hjem med små børn, både for barnets skyld – men også for at forældrene kan føle sig trykke i dagligdagen.

For fingrene…

To-vejs dørstopperen fra Babydan låser en åbnet dør fast, så den ikke smækker ved gennemtræk eller hvis små nysgerrige pilfingre får fat i døren. Undgå fingre i klemme eller andre ulykker med en dørstopper, f.eks. fra Safety4you. Brug dørstopperen overalt i hjemmet efter behov.

Kontaktsikringer forhindrer at dit barn kan stikke fingrene eller objekter ind i hullerne i stikkontakten. Mange stikkontakter i et hjem er placeret inden for rækkevidde for et lille barn og gør dem næsten uimodståeligt at undersøge. Der er 6 stk. i en pakke, så du kan sikre flere steder i boligen.

Låge- og skuffelåse fås til både enkelt og dobbeltlåger. De selvklæbende låse gør dem fleksible til brug overalt i huset, uden du behøver at tænke på at bore huller til skruer. Låge- og skuffelåsene fra Babydan sikrer både mod at dit barn får fingrene i klemme og mod, at de får adgang til skuffer og skabe med potentielt farlige ting som kemikalier eller knive.

 

Alt i én

Er I en nystartet børnefamilie eller mangler I bare det hele, så vælg en komplet sikkerhedsstartpakke fra Babydan. Pakken indeholder 8 kontaktsikringer, 1 dobbeltlåge sikring, 6 skuffe-/ skabssikringer, 1 køleskabs-/  fryserlås, 4 hjørnebeskyttere og 1 dørstop. Med en sikkerhedsstartpakke har I alt, I behøver for et sikkert hjem til små børn.

Og så er der naturligvis også alle de andre små sikkerhedsforanstaltninger som hjørnebeskyttere, persiennesikring eller multisikringen, der er selvklæbende og derfor nemt kan bruges overalt på både køleskab og skuffer. 

 

Lyset gør en forskel

Når man indretter sig derhjemme, så skal man tænke i ikke at have lette standerlamper stående, som børnene nemt kan vælte og komme til skade med.

En ide kan være at bruge energieffektive lysstofrør direkte monteret i loftet, da de ikke kan væltes eller rammes under leg fra barnet af.

Lysvalget gør også en forskel, især hvis du vælger pærer der kan dæmpes eller have forskellige farvetemperaturer. For meget blåt lys om aftenen gør det svært for børnene at sove om aftenen.

Bedste priser for Viagra i Europa: