Skøre figurer i et sødt univers fra Silly U – indret med børnevenlige ting, der sætter fantasien i gang hos ethvert barn. Silly U er et oplagt hit i børneværelset, men du kan også pakke de sjove figurer fra dette univers i pusletasken eller børnenes egen rejsetaske. Så er I forberedt og har styr på situationen, når baby og junior savner lidt underholdning.

Alt godt fra havet

Den hæklede krabbe i lyserød og pink fra Silly U er i virkeligheden en musikuro, der kan hænge over tremmesengen eller i barnevognen. Dit barn vil elske den bedårende krappe, der smilende flagrer med armene og spiller musik, når du trækker i snoren. Lad dit barn falde i søvn til en velkendt melodi og udsigt til en god ven.

Uroen med både krabbe, søhest, hval og fisk er et kært indslag over ethvert puslebord. Uroen fra Silly U består af en ring betrukket med sort og hvidstribet hæklet garn samt fire snore i hver sin farve med de populære havdyr i enden. De sjove former og de spændende dyr ser venlige og sjove ud for et lille barn, der savner underholdning under puslingen. Tag uroen fra Silly U med, når I skal besøge venner eller familie, så den lille har noget velkendt at kigge på før middagsluren eller før sengetid.

Spacebamser fra Silly U

De små hæklede spacebamser fra Silly U er slet ikke til at stå for – hverken for børn eller voksne. Den anderledes udformning appellerer til barnets fantasi og til de voksnes smil. De hæklede dyr ligner en blanding mellem tegneserieudgave af nogle søde aliens fra rummet og nogle søde, bløde bamser. Her får barnet altså et legetøj, der indbyder til masser af kreativ leg og brug af fantasien – samtidig med de bløde, velkendte dyr skaber tryghed i hænderne på både baby og junior.

Indret børneværelset med Pixi

Pixi er navnet på en fantastisk, lille kassehylde fra Sillu U. Den lille metalhylde er kasseformet, så den kan opbevare ting uden, at de falder ud over kanten – perfekt til små størrelser, der endnu ikke mestrer motorikkens kunst til det fuldkomne. Pixi fra Silly U er lakeret, så du kan vælge mellem gul, turkis eller pink. Brug hylden til opbevaring af de klassiske pixibøger, farvekridt, sutter eller måske bare til yndlingsbamsen fra Silly U. Hver hylde har en figur, som er ophænget til væggen – vælg en sød and eller den velkendte ’spacebamse’. Du behøver ikke vælge mellem sødt eller praktisk, når det gælder børneværelset – med Silly U Pixi hylde får du det hele i ét produkt. Se mere om de enkelte produkter under hver kategori og læs om Silly U på producentens hjemmeside her.