Børn sidder gerne godt, men med udfoldelsesmuligheder. De stole, hvor man kan sidde på mange måde, men samtidig behageligt er de meste søgte af børn – derfor elsker børn sækkestolene fra Sit & Joy!

Sid som du vil!

Med sækkestolene fra Sit & Joy sætter kun fantasien grænser for hvordan dit barn nyder filmen, hygger sig under højtlæsningen eller slapper af med pixibøgerne. Den skønne Sit & Joy Mini Balina er velegnet til børn i alderen 2-6 år. Sækkestolen er lavet af rengøringsvenligt betræk i farverne lime, lilla, pink, sort og turkis. Fyldt med krøyerkugler og dobbelt lukningskammer sikrer tæthed og giver mulighed for efterfyldning, hvis der ønskes en fastere stol.

Brug sækkestolen i børneværelset, i stuen foran TV’et eller på terrassen om sommeren. Sækkestolen er ligeledes nem at pakke til ferien, så hyggen altid er sikret for de små, uanset hvor I er. De bløde sækkestole fra Sit & Joy handler om komfort på børns præmisser. Børn sidder ikke gerne stille længe ad gangen og en stol, der appellerer til forskellige siddestillinger, vil derfor altid være børns foretrukne.

Køb Sit & Joy produkter hos Babytorvet.dk her

Sit & Joy Childrens chair sækkestol med facon

Sække lænestolen fra Sit & Joy måler 35 x 45 x 40 cm og fås i farverne lilla, lime, pink, sort og turkis. Blødt sæde med høje armlæn og rygstøtte er den ideelle lille stol til hygge på børneværelset eller i stuen med de voksne. Børn kan godt lide at have deres egne møbler, som kun er deres – Sit & Joy er barnets helt egen stol, der er nem at flytte rundt på for de voksne.

Den lille sække lænestol fra Sit & Joy kan bruges til mere og andet end blot at se TV i. Stil to eller tre små sække lænestole sammen og skab en lille siddegruppe i børneværelset. Sæt en kasse eller et lille bord i mellem sække lænestolene og basen er skabt til hygge over tegning, biler eller spil blandt søskende eller legekammerater. Brug en Sit & Joys Childrens Chair som en komfortabel stol ved et lille bord der i boligen, hvor dit barn helst vil sidde og lege eller spille på iPad. Den firkantede facon og muligheden for at gøre stolen fastere med mere fyld skaber den moderne udgave af datidens flytbare og multifunktionelle børneskammel – bare mere komfortabel.

Sit & Joy sækkestole er ekstra brugbare pga. facon og størrelse, og de trendy farver gør dem til et farverigt indslag i enhver boligindretning. Det gennemtænkte design og det praktiske betræk gør Sit & Joy sækkestole brugbare til børn i alle aldre. Lidt snavs er nemt at tørre af, betrækket er fugtafvisende og krummer rystes bare ud af stolen ved at vende den på hovedet. Børnemøbler skal være praktiske, funktionelle og sjove for børn – det er Sit & Joy sækkestolene.

Se mere om de enkelte produkter under hver kategori og læs om Sit & Joy på producentens hjemmeside her.