Oplever du at dit hjem mangler noget, men du kan ikke rigtig sætte en finger på det? Det kan være du gerne vil gøre madlavningen lidt nemmere og sjovere. Eller du måske synes dine vægge er lidt triste. Det er noget du sagtens kan gøre noget ved. Læs videre og få inspiration til hvordan du kan skabe bedre rammer i hjemmet for hele familien.

Elsker du at lave mad til hele familien og kan bruge timevis af timer i køkkenet? Når det er weekend kan hele familien være med og det er sjovt at lave mad sammen. Man kan nemt gøre madlavningen hyggelig og inkluderende for børnene. Pizza aften med byg-selv-pizza kan aldrig gå galt, for her får både børn og voksne rigtig lov til at lege med maden, på den gode måde. Men for at få det bedste ud af madlavningen som muligt, er det vigtigt at have sine hvidevarer i orden. Det bestemt ikke morsomt med en gammel emhætte, der suger dårligt. Røg og madlugt kan nemt sætte sig fast i hjemmet og på tøjet, hvis emhætten ikke fungerer som den skal. 

Trænger din emhætte til at blive skiftet ud, er der mange forskellige muligheder du kan vælge derude. Med en kulfilter emhætte får du lige hvad du skal bruge, for at pizza-aftenen bliver en succes.

 

Gør dine vægge personlige

Husk at du også kan give dit hjem et personligt udtryk ved at hænge billeder op af hele familien. Det er de personlige detaljer i ens hjem, der giver det største smil på læben. Der er mange forskellige måder du kan få familien op på væggen på. Du kan få lavet et maleri eller få fremkaldt dine billieder fra mobilen, direkte ind i rammer og på væggen. Der er mange forskellige slags rammer, men du kan bestemt få gavn af billige rammer. Især hvis du ønsker en hel billedvæg.

På denne måde bliver du mindet om de gode tider, i har haft som familie og du kommer til at fantasere om de nye oplevelser i vil have sammen. Det kan også være rart at hænge billeder op af nogen i familien, man ikke har mulighed for at se så ofte eller måske endda nogen der er gået bort. Billeder på væggen giver en følelse af, at familien er hos jer altid. 

 

Gode idéer til billedvæggen

Der er rigtig mange der benytter sig af gro-modellen. Denne model viser hvordan dit barn vokser og vokser på en lang række af billeder, der eksempelvis er taget på skolen. Du kan vælge at hænge et billede op år efter år eller måske hver andet år. Det er helt op til dig og der er plads til masser af kreativitet. Du kan også lave en fornem billedvæg med alle jeres lykkeligste minder på. Det vil garanteret lyse hele rummet og jeres humør op.