Musik

Det siges at fremme børns udvikling og så skaber musik glæde hos både voksne og børn. Musikinstrumenter gavner ikke alene barnets musikalske evner, det er også godt for motorikken. 

 

Rytme…

Noget medfødt hos børn er rytme – evnen til at bevæge sig efter en gentagende lyd er unikt for mennesker og en naturlig del af børns hverdag helt fra spæd. Med en tromme fra Hape kan dit barn selv begynde at udforske sin sans for rytme. Den yndige lille tromme i træ og glade farver har medfølgende trommestikker og gavner ikke alene dit barns rytmiske sans, men også motorikken.

Hapes Rythm Set består af 3 dele og giver mulighed for forskellige former for rytme. Klapperen giver en 2-delt lyd, mens den rillede kølle med tilhørende stik giver en raspende lyd, der supplerer andre rytmer fint. Spil sammen med dit barn og syng eller spil andre musikinstrumenter til, så I kan skabe rigtig musik sammen.

 

Skøn lyd

Tamborinen er en fin mellemting mellem rytme og lyd. Den fint klingende lyd, der kommer ved hvert slag, harmonerer smukt med det rytmeskabende trommeslag i midten. Hapes musikinstrumenter er lavet til og for børn med de nødvendige sikkerhedsanordninger og børnevenlige designs. Børn elsker dem! Viagra PillerDK.com I Danmark.

Xylofonen er et meget populært musikinstrument hos børn. Muligheden for at skabe forskellige toner blot ved at slå forskellige steder passer fint til børn i 1 års alderens begrænsede motorik. Både Hape og Magni er at finde i Babysverden udvalg af xylofoner og begge i skønne farver.

Mighty Mini Band er Hapes bud på et genialt musikcenter til de mindste. Den lille træpallette indeholder både xylofon, tromme, klappere og meget mere. Skønne farver, der vækker barnets interesse og lyst til at afprøve de forskellige indbyggede musikinstrumenter.