Når det skal være godt, skal det være fra Småfolk. Retrodesignede, skønne mønstre til både amning og børneværelset. Se de unikke tekstiler fra Småfolk og vælg det helt rigtige til dig og dit barn.

Til amning

Det fylder meget i dagligdagen med små børn – amning. Betræk fra Småfolk til ammepuder gør rutinen til en skøn retro-oplevelse. Det lækre betræk findes i det kendte Småfolk æbledesign i farvekombinationen turkis, blå og gul eller mørklilla, lyslilla og gul. Småfolk ammepudebetrækket passer til enhver standardstørrelse ammepude og kan naturligvis maskinvaskes.

Vælg kvalitet når det drejer sig om din og dit barns hverdag – tænk på hvor mange gange i løbet af dagen, du ammer dit barn? Hver gang kigger både du og dit barn på ammepuden! Småfolk ved, at lækkert design gør en forskel i en travl hverdag med små børn. Kombinér design og kvalitet i produkterne fra Småfolk – det betaler sig.

Køb Småfolk produkter her

Småfolk til børneværelset

Meget tid foregår i sengen, når man kun er en lille purk på nogle kilo. Både du og dit barn kigger op til flere gange om dagen på sengetøjet, så hvorfor ikke vælge noget, der glæder jer begge. Det fantasifulde retroagtige æblemønster fra Småfolk byder på skønne farver og et mønster, der gentager sig over hele sengesættet. Børn bliver trygge, når de genkender noget i deres lille verden med de mange nye ting og indtryk hver dag. Småfolk sengesæt fås i blå/ gult mønster eller i lilla/ gult mønster. Den lækre tekstil er naturligvis kemikaliefri og kan maskinvaskes uden at det ændrer på farve, facon eller størrelse. Brug sengetøjet fra småfolk i tremmesengen eller i barnevognen – alle vil genkende det søde Småfolk æblemønster.

Tremmesengen kan være en slem én af slå sit ben eller hoved mod, når man er lille. En sengerand er derfor løsningen. Småfolk sengeranden i det klassiske æblemønster i lilla/ gul er lavet af kraftig skum, som gør sengeranden holdbar og behagelig for enhver sovende baby. Sengeranden har standardstørrelsen 60 x 120 cm og passer dermed til alle standard tremmesenge. En sengerand er sjov for en baby at ligge og kigge på inden sovetid og tryg at vågne op til efter middagsluren. Desuden bliver løse effekter som sut, bamse og babyalarm holdt inde i sengen under hele middagsluren eller nattesøvnen. Match sengeranden fra Småfolk med Småfolk sengetøjet i både de blå og de lilla farver – det samme mønster på både sengerand og sengetøj tillader at mixe og matche farverne uden at det går ud over den gode stil.

Enkelheden i æbledesignet fra Småfolk gør tekstilerne klassiske og anvendelig i generation efter generation, så du kan sagtens bruge sengetøjet, ammepudebetrækkene og sengeranden til flere søskende efterhånden som de kommer til familien. Tænk også på Småfolk til den næste barnedåb eller første fødselsdag – alle vil blive glade for et lækkert sæt sengetøj, der holder vask efter vask.

Småfolk fornyer retromønstre til klassikere i børneværelset! Se mere om de enkelte produkter under hver kategori og læs om Småfolk på producentens hjemmeside her.

Køb Småfolk produkter her