hagesmækDer er savlesmække, der er hagesmække og så er der forklæder. Uanset hvor meget eller hvor lidt beskyttelse af tøjet I har brug for, så findes det helt sikkert hos Klodsmajor.dk. Alle de populære mærker, alle de trendy farver og kun god kvalitet hele vejen igennem.

Savlesmække og engangssmække

Det gør ikke noget, om den uundværlige, daglige savlesmæk passer lidt til tøjet. Den skal være der hver dag og hvorfor klæde den lille guldklump i søde tekstiler og nuttede børnedesigns, hvis savlesmækken slet ikke matcher? De koster under en 20’er – savlesmækkene fra Pippi – men de fås i alle farver og har et praktisk plastindlæg som forhindrer dem i at blive våde på bagsiden. Den lille trykknaplukning gør dem nemme at få af og på, og så kan de naturligvis gå i vaskemaskinen. Der er ingen undskyldning for ikke at se smart ud, bare fordi man bruger savlesmæk!

Billigste babyudstyr – 20% rabat med denne kode: AD20

Funktionelle engangssmække fra Libero – så bliver det ikke nemmere! Sødt design med en opsamlingslomme nederst, så intet går til spilde. Tag dem med når I er ude, og du ikke ønsker at gå rundt med en beskidt hagesmæk i tasken resten af dagen efter spisetid. Lige til at smide ud efter brug, og naturligvis uden skadelige stoffer for miljøet, så du ikke behøver at have dårlig samvittighed.

Ved spisebordet…

En kort, en lang…en med ærmer, en med lomme osv. Hagesmække findes efterhånden i alle afskygninger, fra de klassiske korte, der bindes eller knappes i nakken, til de lidt længere, der også redder maden i skødet, over dem i plastik med opsamlingslomme og frem til forklædeudgaven med ærmer, der beskytter tøjet overalt.

Småfolks skønne frotté hagesmække i klassisk rund form og bindebånd i nakken, går aldrig af mode og udfylder præcis den funktion, som hagesmække altid har gjort: De beskytter tøjet under spisning. De lidt længere hagesmække, der går helt ned i skødet, findes både i Katvigs og Småfolks æblemønstrede favoritter, mens de moderne plastikhagesmække fra Babybjörn fanger al mad og sparer dig for smækkevask.

Billigste babyudstyr – 20% rabat med denne kode: AD20

Gaia og Ko har tænkt på geniale gulvskånere, så du også undgår gulvvask efter spisning, og Smallstuff har sammen med Babybjörn deciderede forklæder, med og uden ærmer, der kan bruges både under spisning og når der skal leges med sjove ting, der griser.

Der er ingen grund til at vaske både tøj og gulv efter hvert måltid – hos Klodsmjaor.dk finder du alle afskygninger af smække til enhver ’kreativ spisning’.  Lad den lille more sig og lære kunsten af spise selv.