spisetidDet er et stort skridt, når den lille rykker et skridt frem i ’fødekæden’…altså går fra bryst og sutteflaske til selv at spise med bestik ved bordet. Heldigvis er der hjælp at hente undervejs, så det bliver en god oplevelse for både forældre og barn.

Inden bordet…

I ammeperioden bruger mange mødre ammebrikker for at beskytte ømme brystvorter og hjælpe barnet med nemmere at kunne amme. Tynd silikone og et gennemtænkt design sørger for at brikkerne sidder stabilt under hele amningen og at barnet fortsat kan fornemme din duft.

Billigste babyudstyr – 20% rabat med denne kode: AD20

Bruger du erstatningsmælk eller brystpumpe har du brug for gode sutteflasker og opbevaring til mælken. Nu om dage er der sutteflasker til hver fase i barnets udvikling, så sutten ikke går ud over udviklingen af barnets tænder eller andre fysiologiske ting. Vælg en sutteflaske i Klodsmajors store sortiment, som passer til netop jeres hverdag og behov.

Så skal vi spise!

De fleste små børn begynder at føle sig som en større del af fællesskabet i familien, når maden bliver indtaget fra en tallerken ved bordet. Men kunsten at spise selv er svær og det tager tid at mestre. Specialdesignet børnebestik, der ligger godt i en lille hånd, er nem at håndtere og ikke vejer for meget er løsningen.

Du finder skønne farver, sjove figurer og ikke mindst funktionelt bestik og tallerkner hos Klodsmajor – og så er der naturligvis også et stort udvalg af hagesmække til at fange den mad, der ikke lige når med hele vejen fra tallerkenen over i munden.

Til at drikke selv er der anti-spild kopper med fast bund og drikketud, som giver en stabilitet og standhaftighed, når de små utrænede hænder og armer sommetider vifter lidt rundt og slår til den fyldte kop.

Stor dreng, stor pige

Madkassen og drikkedunken skal være pakket, når turen går i vuggestuen eller dagplejen. Sebras søde motiver pryder både drikkedunke og madkasser med ugler og bambier. Både drenge og piger vil elske de sjove figurer og udtrykke den værdifulde genkendelsens glæde ved hver frokost, når madkassen og drikkedunken tages frem fra tasken.

Billigste babyudstyr – 20% rabat med denne kode: AD20

Hjælp selvstændigheden på vej ved spisetid med god ergonomi, design og kvalitet i bestik, tallerkner og kopper til den lille fra Klodsmajors store udvalg. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten – gør du?