Grønkålschips: Hvis du har problemer med at få dine børn til at spise kål, så er det den letteste løsning til at få dem i gang.

Grønkålene bliver sprøde og får en konsistens a’ la’ chips.

Det er nok en af grundene til at “kales” (det engelske navn) er blevet et stort hit i Hollywoods store natklubber.

Sprøde grønkålschips

Forb. tid 5 min
Tilb. tid 50 min
Ret Snack
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 1 pakke Grønkål
  • Salt
  • Olie

Sådan gør du
 

  • Det skal være frisk grønkål du bruger til den her ret.
    Skyl dine grønkål og "riv" dem i mindre stykker (hvis det ikke er hakket grønkål du køber). 
    Tør dem godt af, enten med køkkenrulle eller et viskestykke.
    Vend dem i olie og krydr med salt.
    Læg dem på et bagepapir og tilbered dem i ovnen i 50 minutter ved 120 grader.
    De er nu klar til servering.

Noter