Det behøver ikke være en logistisk udfordring at have storebror eller storesøster med, når I skal på tur med barnevognen. Et ståbræt eller et søskendesæde giver hele familien friheden til at komme sikkert rundt. 

 

Til de små…

Et søskendesæde er et sæde, der placeres ovenpå barnevognen foran åbningen. Søster eller bror sidder således mellem baby og dig. Søskendesædet har både armlæn og ryglæn, så søskende kan sidde behageligt og sikkert, når I er på tur. Fordelen ved et søskendesæde er, at de knap så gamle store søskende, der er store nok til at gå selv, men for små til måske at klare hele turen på gåben, kan få en siddepause, når trætheden melder sig. Et søskendesæde kan med andre ord erstatte klapvognen, som kræver plads og et ekstra sæt hænder at have med sammen med barnevognen.

Babydans søskendesæde er nemt at montere og passer på de fleste barnevogne. Tag sædet med når I er på tur, så har I altid en ekstra siddeplads, når ’den store’ bliver træt i benene.

Køb BABYDANS søskendesæde HER

Kan selv!”

Selvstændighed er vigtigt for et barn, når det begynder at blive større, og når der kommer en lillesøster eller lillebror til, bliver barnets selvstændighed for alvor afprøvet. Et ståbræt er fint til overgangen mellem at kunne gå selv hele vejen og perioden hvor de små ben stadig kan blive trætte efter for lang tid på farten.

Spænd ståbrættet på barnevognen eller klapvognen med krogene for enden og lad den store søskende stå mellem dig og vognen og følge med i det hele undervejs. Hjul under ståbrættet gør det nemt og fleksibelt at komme rundt med og Bassons ståbræt egner sig til børn helt op til 4 år.

Køb BASSONS ståbræt HER