—————–Sponsoreret indhold—————–

Leg er centralt for barnets udvikling af motorik, sprog, kreativitet og koncentrationsevne. Samtidig afføder leg nysgerrighed og skaber sociale relationer. Når barnet leger, træner det således både sproglige, sociale og fysiske færdigheder, og derfor er legen et absolut centralt redskab under barnets opvækst.

Tumlinger er nysgerrige og ofte fulde af energi, hvilket udtrykkes i deres leg og interaktion med andre. Pegefingeren løftes mod alle mulige objekter, hvorefter spørgsmålet falder: ”Hvad er det?” For børn er hele verden et legeland, og alle mulige objekter kan hurtigt omdannes til underholdning og leg til mange timer. Alting skal nøje inspiceres og undersøges med hænder, øjne og mund. Dette er positivt, da det betyder, at barnet får stimuleret flere af dets sanser, når det får fingrene i et nyt objekt eller legetøj.

Børn kan lege på rigtig mange forskellige måder, som er mere eller mindre aktive, og legene stimulerer dem på forskellig vis. En tablet kan underholde og lære barnet en masse, men den udfordrer ikke barnets motorik på samme måde, som aktive lege kan gøre det. Når barnet aktivt leger, bevæger det nemlig flere dele af kroppen, hvilket betyder, at det udvikler og træner både koordination og balance.

 

Sansegyngen bidrager til udviklingen   


Producenten Sansegynge har skabt et eminent legeredskab, der bærer samme navn som firmaet, og som aktivt kan stimulere både små og større børn, så de får trænet deres sanser og motorik – og samtidig har det sjovt med det.

Sansegyngen er formet som en cirkel, hvor bunden er fremstillet i et flettet materiale, der sikrer en komfortabel bund, hvor barnet kan bevæge sig rundt. Sansegyngen kan således anvendes som en platform, hvor barnet kan træne sin balance og tumle rundt, samtidig med at gyngen kan anvendes som en vugge, hvor barnet kan tage en middagslur.

Sansegyngen reagerer på barnet bevægelser og virrer blødt efter de skub, som opstår fra barnets færden på gyngen. Dette betyder, at barnet ganske automatisk får trænet balanceevnen og sine motoriske egenskaber, hvilket det vil opleve som underholdende leg. Derfor er Sansegyngen et smart redskab – det træner barnets motoriske færdigheder, mens barnet fornøjes.

Sansegyngen kan hænges op alle steder – både indenfor og udenfor. Hvis dit barn endnu ikke er så gammelt, kan du hænge gyngen et sted, hvor du nemt kan observere din tumling træne og lege i gyngen. Er dit barn lidt større, kan gyngen hænges op i børneværelset og udgøre en hyggelig ø, hvor der er plads til at læse, dagdrømme og lege.

 

Ganske sikker  


Sansegyngen er fremstillet efter høje sikkerhedskrav, og producenten bag har prioriteret at bruge kun de bedste byggematerialer. Det betyder, at alle produkter fremtræder i stærk kvalitet og absolut sikre. Sansegyngen er produceret med slidstærke reb, hvilket sikrer en lang holdbarhed. Dette gælder også for sansegyngens underlag, der ligeledes er fremstillet i et holdbart materiale.

Sansegyngen produceres i forskellige modeller, der kan anvendes både indendørs og udendørs, ligesom virksomheden fremstiller større modeller til institutioner, der kan bære mere vægt, så sikkerheden fortsat er i orden.