sutteflaskeIkke længere blot en flaske med en tud på…sutteflasker er blevet en hel videnskab, der heldigvis er blevet til for at skabe de bedste mulige vilkår for dig og dit barn i ammeperioden. Find både sutteflasker og tudekopper hos Klodsmajor – for en let overgang fra bryst og flaske til kop.

Fra klassisk til moderne

Nyfødte kræver en indlæringsperiode før det med sutteflasken er på plads. Avent sutteflasker med 1 hul doserer den rette mængde mælk til din nyfødte og antikoliksystemet i flaskesutterne fra Avent sikrer mod luft og dermed vakuum i flasken. Til de lidt større babyer har Klodsmajor et udvalg af sutteflasker med 2 og flere huller, så mængden af mælk hele tiden følger dit barns udvikling måned for måned. Med et startsæt fra Avent får du både sutteflasker med 1 og 2 huller, en sut og en flaskerenser. Hav det hele på plads inden den lille kommer til, så du er klar til dit barns individuelle udvikling.

Billigste babyudstyr – 20% rabat med denne kode: AD20

Iiamo Go’s geniale sutteflasker er ikke bare lækre i designet, de har også en indbygget selvopvarmende funktion. Som den eneste sutteflaske i verden kan Iiamo Go opvarme 180 ml mælk til de nødvendige 37 grader på kun 4 min. – uden el! En varmepatron sættes op i bunden af sutteflasken og vupti, mælken er varm på få minutter. Det findes bare ikke nemmere.

Lær det selv!

En god træningsflaske med Peter Plys motiv i rød eller blå er en god ide, når barnet skal lære at gå fra sutteflaske til kop. Sutteflasken med den bløde silikonetud har dobbelt håndtag, der ligesom en drikkekop træner barnets motorik. Giv dit barn oplevelsen af succes, når det at drikke er noget, man pludselig selv kan klare. Mærket er Nuk og du kan naturligvis købe det hos Klodsmajor.

I den sidste etape på rejsen til at kunne drikke selv er Avent selvklart med helt fremme ved startlinjen igen. Avent Magic drypfri kop sikrer, på magisk vis, at væsken aldrig løber ud af koppen…også selv om den vendes på hovedet. Smart for dit barn, smart for din rengøring. To størrelser og tre farver – der er helt sikkert én til jer også.

Klodsmajor.dk gør det nemmere at lære selvstændighed i dagligdagen.

Her kan du læse mere omkring baby modermælkserstatning (siden er dog på tysk).