Dit barns bedste ven de første mange år – sutten! Vennen, der altid er der, når verden bliver lidt for stor eller øjnene begynder at blive tunge. Vælg den rette sut til det rette tidspunkt.

Nye tider…

Det er længe siden, at sutter var noget, der ødelagde tænderne og skabte rødt udslæt om munden. Nu om dage er sutten heldigvis så veludviklet og gennemtænkt, at den ikke alene opfylder dit barns behov for tryghed, men også tager hensyn til den naturlige udvikling, som dit barn gennemgår.

Fra 0-6 mdr. er dit barns mund ikke så stor og selve gummisutten er tilpasset, så den ikke føles ubehagelig og er nem for barnet at spytte ud efter behov. Efter 6 mdr. og frem til 18 mdr. sker der en afgørende udvikling med gummerne og tænderne begynder så småt at dukke op. I denne periode er det afgørende at sutten ikke skaber skævhed i de nye tænder, så derfor er sutterne fra Avent naturligvis formet ergonomisk korrekte.

Huller i sutternes ’skjold’ mindsker risikoen for irritation eller udslæt om munden, ligesom fravær af alle former for sundhedsskadelige stoffer gør, at du trygt kan give dit barn en sut fra Avent. Sikkerhed, komfort og tryghed er ganske enkelt kodeordene for sutterne fra Avent.

Med farver og motiver

Masser af skønne farver og søde motiver – vælg ét af de nye motiver fra Avents ”Kanin & Venner”. Den nuttede hvid/ brune kanin med det store hoved, den lille krop og de lange øre, har taget vennerne ko, får og kat med. Hyg jer med de søde små dyr, eller vælg en mere moderne udgave med striber, prikker eller fugle på en gren. Enhver farvekombination til enhver smag.

Natsutter er selvlysende sutter, der gør det nemmere at finde dem i mørket. Undgå at behøve at tænde lyset for at finde sutten, når den bliver væk om natten. Med natsutter kan du altid se, hvor den gemmer sig, når den lyser i mørket uden at blænde eller vække den lille endnu mere.

Vælg dit barns bedste ven med omhu.