Skønne bamser, kær underholdning og sød praktik. Det svenske Teddykompaniet forstår at sætte alt det værdifulde øverst på prioriteringslisten. Intet kompromis med kvalitet og sikkerhed – bare børneglæde og nostalgi i lange baner.

Bamser med funktioner

Ethvert barn elsker trygheden og det bløde ved en rigtig god bamseven. Den er der altid, kan komme med overalt og så kan bamserne fra Teddykompaniet også lidt mere…

Den klassiske Teddykompaniet Bamse har indbygget spilledåse, så den plyssede ven kan spille en sød lille melodi, hver gang du trækker i snoren. Størrelsen er ca. 27 cm – en passende størrelse til selv de mindste. Bamsen er naturligvis CE og EN71 godkendt, og kan maskinvaskes ved 40 grader.

Køb bamser fra teddykompagniet her

Er det for tidligt med en hund til dit barn, så start med en lille bamsehundehvalp med hjul og snor. Den søde hundehvalp passer perfekt til de små, der lige har lært at tage deres første skridt. En glimrende motivation til at gå selv! Hundehvalpen fra Teddykompaniet er passende fra 1 års alderen.

Teddykompaniet Teddy Lights natlys er en bamse med lys i maven, der giver ro og tryghed til alle små børn i mørket. Den 22 cm. høje bamse i lyseblå eller lyserød lyser, når man trykker den på maven – en god ven for de små og en praktisk ven for de voksne, når sutten eller suttekluden skal findes i mørket. Undgå at forstyrre den værdifulde nattesøvn for dit barn, brug et nattelys for en blid og svag belysning.

Teddykompaniet med i badet?

Man kan da ikke tage bamser med i badet – men det kan man heldigvis den populære badebog fra Teddykompaniet! Teddykompaniet Diinglisar badebog er en lille, vandtæt pegebog i blød plast. Materialet er naturligvis giftfrit og bogen kan også bruges udenfor badet, når der er risiko for fedtfingre.

Den klassiske badeand fra Teddykompaniet er selvfølgelig uundværlig, når det er badetid. Generation efter generation har børn frydet sig over den lille, frække and, der flyder i badekaret. Badeanden fra Teddykompaniet fås i lyserød eller lyseblå, så både drenge og piger kan finde en farve, de synes om. En perfekt gaveidé til de mindste!

Uden for badet er det også rart at holde sig ren og pen. Spisesmækken fra Teddykompaniet er blød om halsen og vaskbar ved 40 grader. De kendte dyremotiver fra Teddykompaniet er populære blandt børn, der synes det er en leg at få deres yndlingssmæk om halsen. Undgå tøjvask efter hvert måltid – brug spisesmækken fra Teddykompaniet.

Teddykompaniet Diinglisar sutteklud er et must til dit barn! En god ven og legekammerat i både sjove og svære tider. Den kendte bløde og lækre kvalitet fra Teddykompaniet går igen i denne skønne sutteklud – og så kan den naturligvis maskinvaskes ved 40 grader. Suttekluden måler 35 x 35 cm og fås i lyseblå med en mus på eller i beige med en kanin på.

Teddykompaniet ved, hvad børn vil have, og hvad forældre har brug for. Se mere om de enkelte produkter under hver kategori og læs om Teddykompaniet på producentens hjemmeside her.

Køb bamser fra teddykompagniet her