Hyggen ligger i det bløde! Alt fra sengetøjet, den lille putter sig ned i om aftenen eller til middagsluren, til badelagnet, der luner efter et dejligt bad. Sengeranden, der giver en blød beskyttelse mod tremmerne og omverdenen. Uanset hvilket behov du og dit barn har, så er udvalget kæmpe stort og fuld af bløde, lækre tekstiler og interiør.

 

Tekstiler til sengen

Lagner – basen i enhver opredning. Det er nødvendigt i sengen, i barnevognen, i vuggen og i liften, og her findes der naturligvis også en pallette af lagner til enhver anledning.

Kravl videre under dynen og læg hovedet på puden – noget børn naturligt nyder fra barnsben, og som bør plejes med en god dyne og pude. Lune dyner med naturfyld og specialpuder mod f.eks. fladt baghoved er blot nogle af de mange lune lækkerier, du kan overveje.

For perfekt pasform til baby- eller juniordynen finder du sengetøj i de helt rigtige strørrelser fra populære mærker som Katvig, Sebra eller Smallstuff. Dynebetræk med to forskelligt mønstrede sider, så dit barn altid har noget nyt at kigge på, inden de små øjne falder i.

Som beskyttelse fra den store omverden er sengeranden kommet for at blive. Den bløde beskyttelse rundt langs hele kanten af tremmesengen giver barnet en fornemmelse af tryghed, samtidig med at du stadig kan kigge ind mellem tremmerne til din guldklump.

 

Indret børneværelset

Pyntepuder og tæpper giver lige det sidste hyggelige touch i børneværelset. Bløde babytæpper og lammeskind til at hygge på, sjove figurformede puder og lune hyggetæpper til højtlæsningen eller efter badet. Farver og mønstre til både drenge- og pigeværelser.

Legetøjet behøver ikke flyde over hele børneværelset – søde hylder, knager og kurve holder styr på værdierne, og gør det nemt for barnet selv at tage legetøjet ned, når det skal bruges.

Den populære Pixi hylde fra Silly U skaber begejstring hos ethvert barn og kan bruges til både småting, pixibøger og naturligvis bamsen. Og så er der selvfølgelig hyggelamperne og de sjove wallstickers, som forvandler børneværelset til en oase af leg og fantasi.

Bedste priser for Viagra i Europa: