Autostolen er en nødvendig sikkerhed, hvis du kører med dit barn i en bil. Men det kan være koldt i en bil, selv med A/C eller anden varme. Både 4ME og Cuddle byder på en smart løsning, der holder den lille varm og gør hverdagen nem for dig.

Putteposen

Som navnet afslører, er den både hyggelig og varm. En puttepose er en genial løsning for jer, der har en travl hverdag med mange gøremål forskellige steder. Om morgenen på vej til vuggestuen eller dagplejen kan bilen måske ikke nå at blive varm, så er en puttepose sagen. Den lune pose fungerer som en sovepose, der kan åbnes på midten, så barnet nemt kan sættes i og tages ud af autostolen med putteposen i.

For mange er flyverdragten løsningen på en kold bil, men når bilen bliver varm efter noget tid, bliver en flyverdragt ofte for varm. En puttepose er nem at åbne og lukke efter behov for at regulere barnets temperatur. Lavet i fleece med praktisk vandafvisende overflade gør putteposen brugbar i al slags vejr og nem at rengøre.

 

Forestil jer…

… en regnfuld efterårsdag. Temperaturen er måske stadig 2-cifret, men vinden øger kuldefornemmelsen og den fugtige luft kan gøre det svært at holde den rette temperatur for dit barn. En flyverdragt er for varm, en almindelig jakke er for kold. Indkøbene foregår som sædvanligt i flere butikker, så den lille skal ud og ind af bilen, der aldrig rigtig når at blive helt varm. Butikkerne er varme, så temperaturen er konstant skiftende. Igen er putteposen det kloge valg – posen, der tager trækken og luner, men kun der, hvor der er brug for det: I den kolde bil.

Prøv at regn på, hvor meget tid I bruger i bilen i hverdagen, og for dit barns vedkommende: I autostolen… det betaler sig ganske enkelt at have det rette udstyr til autostolen, så både kulde og træk holdes for døren og turen i bilen bliver til en positiv oplevelse for hele familien.