Ferien står for døren, alt er pakket og gjort klar til den lange biltur. Men er der også tænkt på, at den lille bagi har brug for andet end mad og underholdning undervejs? 

 

Undgå varmen…

I et koldt land som Danmark går turen ofte sydpå, når vi skal holde ferie og slappe af. På vejen sydpå møder vi solen, der kan brænde skånselsløst gennem bilvinduerne ind på dit barn. Udover det generende lys kan det være meget varmt for et barn at sidde så længe i solen, så en solskærm er uundværlig.

Næste gang du leder efter solskærme, så kig efter en der er praktisk og har sugekopper, lige til at sætte på ruden og flytte efter behov. Solskærmene må gerne være svagt gennemsigtige, så lys stadig kommer ind og barnet fortsat kan kigge ud af vinduet.

Det gør ikke noget hvis de lavet af et rengøringsvenligt materiale og man har muligheden for at folde den sammen, så den er nem at opbevare i f.eks. handskerummet, når den er ude af brug.

Skøn udsigt!

Mange timer på motorvejen kan være både ukomfortabelt og kedeligt for en lille størrelse. Legetøj, bøger og tegnefilm kan sørge for meget af underholdningen, men udsigten til den lange motorvej er sjældent et særlig interessant alternativ, når de andre underholdningsmuligheder er udtømte. Måske er det tid til middagsluren, men det stadig skiftende landskab uden for vinduet forhindrer barnet i at finde ro og tryghed i udsigten. 

Vælg en solskærm med dit barns yndlingsmotiv: Cars eller Disney prinsesser. Lad de elskede og kendte figurer være dit barns udsigt, når turen bliver lang eller middagsluren skal klares undervejs. Hvis du er smart, så køber du solskærme der leveres i pakker med 2, så man ikke behøver flytte dem fra rude til rude, hver gang man drejer bilen. En nem og sjov løsning til enhver bil.