stokke-tripp-trappDu har set den, men du ved helt sikkert ikke, hvor meget den rent faktisk kan – Tripp Trapp stolen…århundredets smarteste opfindelse til børn!

Stokke fra starten…

Fra nyfødt til skolealderen – børn i alle aldre kan bruge Tripp Trapp Stokke stolen pga. de fleksible indstillingsmuligheder og evne til at vokse med barnet. Med det nye New Born sæt fra Stokke til Tripp Trapp højstolen kan du nu også bruge stolen til den helt lille nyfødte. Sættet monteres sikkert og stabilt på Tripp Trapp stolen, så den lille kommer op i højde med dig og kan mades ved bordet. Det er vigtigt, at dit barn føler sig som en del af fællesskabet og familien fra dag 1, så tryghed og tillid etableres hurtigt efter fødslen.

New Born sættet består af en skalformet stol i den helt rette vinkel til et nyfødt barn, der endnu ikke har lært at sidde selv. Stolen omslutter barnet og giver tryghed, mens seler og stabil montering giver den nødvendige sikkerhed. Barnets ben bliver hævet en smule, fordi numsen sidder nede i stolen, så din nyfødte guldklump får den korrekte ergonomiske stilling fra starten.

Rengøringsvenlige materialer og ikke-sundshedsskadelige tekstiler præger alle dele af New Born sættet til Tripp Trapp stolen. Du kan trygt overlade den nyfødte i New Born stolen, så du får begge hænder fri til at made og nusse den lille.

Tripp Trapp tryghed

Efter 6 mdr. begynder dit barn langsomt at kunne sidde selv, og du kan nu fjerne New Born sættet fra Tripp Trapp stolen og sætte dit barn gradvist længere og længere tid direkte i Stokke Tripp Trapp højstolen. Sikkerhedsbøjle, seler og mulighed for ekstra støtter under stolebenene er din garanti for markedets mest sikre børnestol.

Det giver en succesoplevelse til barnet, hver gang det oplever at kunne noget selv – og at sidde selv er ét af de første skridt på vejen. Ergonomisk korrekt støtte i ryg og lænd, samt muligheden for at kunne støtte benene på fodpladen, som var det et gulv, styrke balance og motorik hos dit barn. Alle børn elsker, når de er med ’hvor det sker’ og måltiderne er ét af de tidspunkter, hvor der sker spændende ting for en lille størrelse.

Efterhånden som tiden går vokser barnet – i perioder med noget nær lynets hast. Det kan være svært at følge med tempoet med tøj, sko osv. Men Stokke Tripp Trapp stolen følger bare med hele vejen. Helt op til skolealderen og langt ind i skoleårene kan dit barn bruge Tripp Trapp stolen, og med det klassiske, tidsløse design behøver du ikke bekymre dig om, at stolen bliver for ’barnlig’ til din store skolepige eller –dreng derhjemme. Stokke Tripp Trapp højstolen er en all around stol, der kan bruges år efter år, generation efter generation og så har du i øvrigt altid en ekstra stol ved hånden, hvis I bliver mange gæster… voksne kan nemlig også sagtens sidde på stolen!