Når den værste vinter er overstået, og foråret begynder at stikke næsen forsigtigt frem igen, er det tid til at gøre status over familiens lager af udendørs legetøj.
Uanset om man har en stor eller lille have – eller måske slet ingen have – er der nemlig god grund til at have et passende udvalg af godt legetøj til udendørs brug. Ungerne kan nemlig få rigtig mange timer til at gå udenfor, hvis blot de rigtige rekvisitter er til stede.

Find masser af udendørs legetøj her

Sjov og hygge med kvalitetsspil i træ

Et GOKI Kubb Kongespil er en sjov og hyggelig aktivitet, der kan samle hele familien i nogle timer. Spillet, der går ud på at vælte små træblokke (kubber) ved at kaste pinde efter dem, er en aktivitet, hvor alle kan være med. Lige fra tumlingen over teenageren til bedstemor eller bedstefar. Man spiller på hold og de store kan derfor hjælpe de små, hvilket gør spillet til en ideel familieaktivitet.
En anden idé til en fælles udendørs aktivitet, som børnene med garanti vil elske, er at tage et spil minigolf på jeres helt egen bane. Med et komplet minigolf sæt fra PLANTOYS har I alt, hvad I skal bruge til en afslappet familie-turnering. Det eneste, der mangler, er præmierne til vinderne.
Det gode ved spil som disse er desuden, at de er transportable og nemme at tage med rundt. Man behøver altså ikke engang have sin egen græsplæne for at kunne få glæde af dem. De kan nemt puttes i en pose eller rygsæk og tages med i parken eller på besøg hos onkel og tante.

 

Styrk dit barns motorik med udendørs legetøj

Udendørs legetøj er perfekt til at understøtte dit barns motoriske udvikling. Ved hjælp af for eksempel de små haveredskaber med træskaft fra SMALL FOOT eller mit lille havesæt fra VILAC, kan de alleryngste hjælpe mor eller far i haven og samtidig træne finmotorikken, når der skal plantes blomsterløg eller luges ukrudt. Skal der mere fart over feltet, er en løbecykel fra KREA et perfekt valg til at få øvet balance samtidig med, at man har det sjovt.

Find masser af udendørs legetøj her