Der er vognen og så er der alt det andet. Både barnevognen og klapvognen er fast inventar i enhver børnefamilie, så I behøver det rigtige udstyr til dagligdagen.

 

Det inden i…

Madrassen – basen i enhver barnevogn og/eller lift. Det handler om komfort, det handler om en god søvn. Barnevognen og liften bliver ofte brugt som udendørsseng eller sengen, som man har med på farten, og madrassen er derfor mindst lige så vigtig som madrassen i den rigtige seng. Vælg en madras, der passer til jeres behov og husk at kigge efter i det gode udvalg af kvalitetsprodukter der er på markedet.

Sikkerheden må ikke glemmes, når barnet sidder højt til vejrs i barnevognen. En barnevognssele giver dig tryghed og dit barn frihed til bevægelse, når I er på farten med barnevognen. Vælg en sovesele, når I bruger barnevognen til middagsluren, den giver sikkerhed under søvnen uden at hæmme bevægelsesfriheden.

Handler det om komfort og varme, så kommer du ikke uden om en kørepose. Duniduo posen, putteposen, Voksiposen, Trilleposen… er blot nogle af de mange typer køreposer. Der er helt sikkert også en til dig!

Find en masse barnevognstilbehør her hos Mammashop.dk

Og udenpå!

Parasoller og solskærme når solen bliver for skarp eller lyset for generende. Der er forskellige solafskærmninger, der typisk er tilpasset præcis til barne- eller klapvogne – så de er fleksible og nemme at have med på farten.

Desværre kommer vi ikke uden om hverken regn eller insekter i Danmark. Med et regnslag beskytter du både barn og vogn, mens insektnettet forhindrer myg og bier i at komme tæt på dit barn. Lige til at have med, når behovet melder sig og nemt at montere hurtigt.

Når storesøster eller storebror skal med på farten, kan et ståbræt eller et søskendesæde være en nem løsning. Selv de ’store’ kan blive træt i de små ben og have brug for en pause. Med et søskendesæde er begge børn samlet på barnevognen, mens et ståbræt giver søskende mulighed for at følge med i det hele, mens benene hviler lidt.

Find en masse barnevognstilbehør her hos Mammashop.dk