voksiposeAlle kender den – alle bruger den – alle behøver den…Voksiposen, posen der vokser med dit barn og holder den rette temperatur. Voksiposen har været brugt og elsket siden 1986. Posen passer til dit barn hele vejen gennem voksealderen og holder temperaturen ideel på både de varmeste sommerdage og de koldeste vinterdage. Voksiposen har et for af det fineste uld, som er et materiale, der virker kølende i varme og varmende i kulde. Mellemlag af dun og overflade af praktisk, vandafvisende materiale. Voksiposen består udelukkende af naturmaterialer og produceres på naturens præmisser – ikke bekostning.

Brug Voksiposen i bilen, i barnevognen eller som en sovepose, når I er væk hjemmefra. Den praktiske pose slutter sig beskyttende om barnet og holder den rette temperatur uanset vejret. Nem at have med overalt og let at åbne og lukke, så barnet kan komme ind og ud af Voksiposen uden at vågne fra den søde søvn. Den centrale lynlås gør det enkelt og nemt at bruge, og så kan Voksiposen naturligvis tilpasses dit barn, mens det vokser.

Vokspiposer kan købes her hos Kids-World.dk

Omdan Voksiposen til en praktisk lift med Voksi Bærepladen. Voksi Bærepladen passer til enhver Voksipose, så du kan få lige netop den lift, du drømmer om. De regulerbare bærehanke og bundplade gør Voksi Bærepladen til en lige så uundværlig ting i dagligdagen som din Voksipose. Bærepladen fra Voksi er nem at montere i Voksiposen og kan maskinvaskes ved 30 grader.

Vælg ikke en hvilken som helst lift – brug din Voksipose med en Voksi Bæreplade og kombiner praktik med komfort.

Voksiposen – lige din stil

I ’gamle dage’ fandtes voksiposen kun i sort. Den klassiske Voksipose fås stadig i sort i form af Voksipose Classic Black. Den populære sorte Voksipose går aldrig af mode og repræsenterer den moderne børnefamilie og det, der gør en dagligdag med små børn mere praktisk.

lift-voksiposeMed tiden og Voksiposens stigende popularitet er der kommet mange nye spændende farver – alle med det samme fine uldfor, lækre mellemlag i dun og kendte design.

Voksipose Classic Red Dots er en sød, feminin udgave, hvor ydersiden er ensfarvet rød og forsiden af mellemforet er hvidt med små røde prikker. Den glade farve er både praktisk og flot, og kommer helt sikkert ind i rækken med klassikere blandt Voksiposerne.

Vokspiposer kan købes her hos Kids-World.dk

Den helt nye trend er retro – og Voksiposen er selvfølgelig med på trenden! Voksipose Classic Retro Green – et virkelig cool mønster på ydersiden i grøn, rød og pink med et matchende mønster i grønt på mellemforet. Eller Voksipose Classic Brown Straw / Bonzai Light Green er chokoladelækker brun på ydersiden og sart lys grøn med retromønster på mellemforet inden i. Retro Voksiposer til både piger og drenge.

Der er ingen grænser for, hvor du kan bruge Voksiposen, og uanset om du køber den klassiske sorte, den nye røde eller med et touch af retro, så kan du bruge Voksiposen år efter år, barn efter barn.