Velkommen til verden Erik.

For første gang i halvandet år har jeg fornemmelsen af at jeg kan trække vejret hele vejen ned i lungerne uden at have en elefant🐘stående på mit bryst.

Selvom jeg (med alle celler i min krop) stadig mangler min datter 👶Else, så har Lillebror givet mig/os det at hun blev et komma og ikke et punktum i mit liv.

👧Karen har holdt mig/os i live de sidste 18 mdr. og jeg er sikker på at Lillebror sammen med hende er det, der gør at jeg/vi igen tror på fremtiden og tør at tro på der kan ske positive ting for os.

👨‍👩‍👧‍👦Selvom vores familie er skrøbelig, så tror vi på fremtiden og at vi kan finde vores fodfæste igen, selvom det har set umulig ud. Vi føler os som gamle slidte mennesker, men al den støtte vi har fået og den kærlighed vi har til hinanden skal være nok til at vi finder vores vej og “ungdom” igen.

♥️Else har lært os om kærlighed og vi er sikre på at vi kommer til at værdsætte alt godhed i vores liv meget højere end andre.

For under 24 timer siden var vi bange, spændte og holdte vejret – i panik for om noget ville gå galt og vi ikke kunne få ham med hjem.

Han endte med at blive verdens bedste fødselsdagsgave.