Nok dette årtis mest geniale opfindelse til boligen… klistermærkerne, der kan sættes på væggen uden at efterlade mærker. Wallstickers kan man finde – både til drenge og piger.

Bambi på væggen…

Vi elsker Sebras søde fantasidyr fra skoven. Enhver pige vil hvine af begejstring over en pink bambi på væggen. En nem måde at pifte pigeværelset op på uden at skulle have malerpenslen og de kreative talenter frem. Uglerne fra Sebra i farven petrol passer både til drenge- og pigeværelset. De sjove ugler kigger overrasket på en og får et smil frem på ethvert barns læber.

Kraner, skibe, gravko, huse, betonblandere og meget mere til drengeværelset finder du i Sebras Village wallstickers. De mange forskellige stickers kan sammensættes præcis efter ønske eller placeres flere steder i børneværelset for at skabe en sammenhæng i dekorationen på hele værelset.

I Sebras Village wallstickers til piger er farverne på husene lys lilla og pink, og der er mennesker, træer, bænke og skolebusser i stedet for arbejdsmaskiner. Slip fantasien løs og lad husets prinsesse skabe sin egen lille by og familie på væggen i børneværelset.

 

Brug dem overalt!

Wallstickers kan bruges på alle glatte overflader – det betyder, at der ikke er mange begrænsninger for, hvor du kan sætte dem op. Saml dem alle på én væg og skab et moderne alternativ til et billede eller andre traditionelle vægdekorationer. Fordel stickers’ne ud på flere vægge og skab en sammenhæng i dekorationen på børneværelset eller en genkendelighed i flere rum, hvor dit barn opholder sig.

Og hvad med døren? Spejlet? Radiatoren? Loftet? Vinduerne…? det er alle glatte overflader, der også sagtens kan pyntes med søde og sjove wallstickers. Lad kun fantasien sætte grænser og mix og match gerne de forskellige motiver fra Sebra for en unik og personlig stil.

Find mange flere wallstickers her

Bedste priser for Viagra i Europa: