Udskriv

Madpandekager med grøntsager og kylling

Forb. tid40 min
Tilb. tid15 min
Samlet tid55 min
Antal: 4 Portioner

Ingredienser

  • 20 stk. Madpandekager
  • 1 spsk. Olie Smagsneutral
  • 1/2 spsk. Karry
  • 2 stk. Løg Du kan nøjes med et hvis det er stort
  • 2 fed Hvidløg
  • 2 stk. Rød peberfrugt
  • 1 stk. Gulerod
  • 400 gram Hakket kylling
  • Krydderier Salt, peber, paprika, cayennepeber og chilipulver/flager
  • 2 dl Hvidvin
  • lidt Citronsaft
  • lidt Æbleeddike
  • 150 gram Revet ost Jeg plejer at bruge mozzarella eller cheddar og mozzarella

Sådan gør du

  • 1. Start med at hakke gulerod, peberfrugt, hvidløg og løg fint.
    2. Varm nu olie på en pande med høje kanter ved middelhøj varme.
    3. Rist kort karry på panden.
    4. Steg nu kyllingefarsen og læg det herefter i en skål.
    5. Kom lidt ekstra olie på panden og steg de finthakkede grønsager til de har stegeskorpe.
    6. Rør kødet sammen med grønsagerne på panden.
    7. Krydr med den ønskede mængde salt, cayennepeber, peber, paprika, og eventuelt chilipulver.
    8. Tilsæt nu citronsaft, hvidvin og æbleeddike.
    9. Når det begynder at koge, skal blandingen simre i et kvarter eller lidt mere ved lav varme. Så er fyldet klar.
    10. Kom lidt fyld og en smule revet mozzarella i den enkelte madpandekage.
    11. Fold madpandekagerne sammen og læg dem side om side i ovnfaste fade.
    12. Drys revet mozzarella på toppen.
    13. Tilbered madpandekagerne i et lille kvarters tid i ovnen ved 200 grader varmluft til osten er gylden.
    14. Nu er de fyldte pandekager klar til servering.